Atalanta - Paris Saint-Germain: PSG is lichtjes favoriet
Atalanta - Paris Saint-Germain: PSG is lichtjes favoriet

Atalanta – Paris Saint-Germain: PSG is lichtjes favoriet

Odds op: 06/08/2020

Stadion: Estádio da Luz

Datum en uur: 12/08/2020 – 21:00

TV: Telenet

De kwartfinales van de Champions League. Atalanta neemt het in het Estádio da Luz van Benfica op tegen Paris Saint-Germain.

Wed op Atalanta – Paris Saint-Germain. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van PSG.

Atalanta doet het ook dit seizoen goed

De odd voor een overwinning van Atalanta staat op 2.90.

Vorig jaar raakte Atalanta niet verder dan de voorrondes van de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Kopenhagen.

Het is de allereerste keer dat Atalanta in de Champions League mag aantreden en de Italianen doen het voorlopig uitstekend. Het team uit Bergamo werd tweede in Groep C en schakelde in de 1/16de finales de Spanjaarden uit Valencia uit.

Tegen PSG is Atalanta lichtjes de underdog. Kunnen Timothy Castagne en zijn ploegmaats echter voor de verrassing zorgen? Zet in op ‘Atalanta wint en beide teams scoren’ en win 4.10 keer je inzet terug.

PSG wil de Champions League winnen

De odd voor een overwinning van PSG staat op 2.30.

Vorig seizoen eindigde het Europees parcours van de Parijzenaars in de 1/16de finales van de Champions League. PSG won de beker met grote oren nog nooit.

PSG won dit seizoen al twee prijzen, de Franse beker en de Coupe de la Ligue-beker. Het kampioenschap werd echter nietig verklaard in Frankrijk. De Parijzenaars willen hier nog een derde prijs aan toevoegen en voor de eerste keer ooit de Champions League winnen. Om hierin te slagen moet het team wel eerst voorbij Atalanta Bergamo raken.

Gaat Paris Saint-Germain naar de halve finales? Zet in op ‘PSG gaat naar de volgende ronde’ en win 1.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Valencia 3-4 Atalanta

PSG 2-0 Dortmund

Laatste ontmoetingen:

X