Ferrari Formule 1 auto
Ferrari Formule 1 auto

Leipzig – Atlético Madrid: welk team speelt de halve finale?

Odds op: 08/08/2020

Stadion: Estádio de Alvalade

Datum en uur: 13/08/2020 – 21:00

TV: Telenet

De kwartfinales van de Champions League. RB Leipzig neemt het in het Estádio de Alvalade van Sporting Lissabon op tegen Atlético Madrid.

Wed op Leipzig – Atlético Madrid. De noteringen zijn in het voordeel van de Spanjaarden.

Leipzig raakte nooit voorbij de groepsfase

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

In seizoen 2018/2019 werd Leipzig in de groepsfase van de Champions League uitgeschakeld. De Duitsers wonnen nog geen enkele Europese titel.

Dit seizoen is de eerste keer ooit dat Leipzig verder raakt dan de groepsfase van de Champions League. De Duitsers speelden echter pas in 2017 voor de eerste keer Europees voetbal. In de vorige ronde schakelden Die Rote Bulen makkelijk Tottenham uit na een 3-0 thuisoverwinning en 0-1 in Londen.

Kan Leipzig als underdog voor de verrassing zorgen? Zet in op ‘Leipzig stoot door’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Atlético schakelde titelhouder Liverpool uit

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.20.

In seizoen 2018/2019 haalde Atlético de 1/16de finales van de Champions League. Los Colchoneros wonnen nog nooit de beker met grote oren. Ze pakten wel drie keer de Europa League-titel sinds 2009.

De troepen van Diego Simeone zorgden voor een stunt van formaat door net voor de coronabreak titelhouder Liverpool uit te schakelen. Atlético Madrid won thuis met 1-0 en met 2-3 op het veld van Liverpool. Door deze knappe prestatie wordt Atlético als één van de outsiders voor eindwinst gezien in de Champions League.

Atlético Madrid is tegen Leipzig favoriet om naar de halve finales te gaan. Zet in op ‘Atlético Madrid stoot door’ en win 1.62 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leipzig 3-0 Tottenham

Liverpool 2-3 Atlético Madrid

Laatste ontmoetingen:

X