Olympique Lyon - Montpellier HSC (Ligue 1)
Olympique Lyon - Montpellier HSC (Ligue 1)

Lyon – Montpellier: kan Lyon de drie punten thuishouden?

Odds op: 10/03/2019

Stadion: Lyon Olympic

Datum en uur: 16/03/2019 – 17:00

TV: Proximus TV / Telenet

De noteringen van Lyon-Montpellier zijn duidelijk ten voordele van Lyon.

Wed op Lyon, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.45.

Olympique Lyon kon in de laatste vijf competitiewedstrijden maar twee keer winnen. Het verloor ook twee keer en speelde de laatste speeldag gelijk tegen Strasbourg (2-2). Het team van Rode Duivel Jason Denaeyer heeft zo ondertussen vier punten minder dan Lille, dat 2e staat. Lille heeft ook nog een wedstrijd tegoed.

OL heeft wel nog zes punten meer dan achtervolger Marseille, dat op de 4e stek staat. Lyon lijkt dus net als vorig jaar 3e te gaan worden in de Ligue 1. Wil het toch nog het vuur aan de schenen leggen van Lille, dan moet het thuis drie punten pakken tegen Montpellier.

Lyon scoorde 47 keer, maar kreeg ook 35 doelpunten tegen. Wed daarom op ‘beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.95.

Kies voor een verrassing van Montpellier

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.50.

Montpelier kon slechts één keer winnen in de laatste zes competitiewedstrijden. Het team is zo weggezakt naar de 7e stek in de rangschikking. Begin december 2018 stond het nog even op de 2e plaats.

De laatste keer dat Montpellier Europees kon spelen dateert ondertussen al van het seizoen 2012/13, toen het het deelnam aan de Champions League. Wil het volgend seizoen nog eens op het Europese toneel verschijnen, dan moet La Palide dringend meer wedstrijden gaan winnen.

Mits een driepunter op het veld van Lyon kan worden gepakt, kan Montpellier zelfs naar de 4e plek springen. Zet in op ‘Montpellier wint en beide teams scoren’ en win 12 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Strassbourg 2-2 Lyon

Bordeaux 1-2 Montpellier

Laatste ontmoetingen:

Montpellier 1-1 Lyon

Montpellier 1-1 Lyon

Montpellier 1-2 Lyon

Montpellier 4-1 Lyon

Toon andere wedopties

X