Kvitova - Collins
Olympique Lyonnais-LOSC Lille (Ligue 1)

Olympique Lyon – Lille: de topper van de speeldag in de Ligue 1

Odds op: 30/04/2019

Stadion: Lyon Olympic

Datum en uur: 05/05/2019 – 21:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 34ste speeldag in de Ligue 1. Olympique Lyon ontvangt Lille. Lyon staat 3de met 62 punten en Lille is 2de in de rangschikking met 68 punten. PSG is opnieuw kampioen geworden en heeft 84 punten.

Wed op Olympique Lyon – Lille. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Lyon.

Wed op Lyon, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.70.

Lyon verloor in het begin van februari verrassend twee wedstrijden, thuis tegen Dijon (1-3) en op het veld van Nantes (2-1). Lyon heeft zo al 6 punten minder dan Lille en de 3de plaats lijkt dus het hoogst haalbare dit seizoen.

Het team van Rode Duivel Jason Denayer herpakte zich echter en won de vorige twee wedstrijden, thuis tegen Angers (2-1) en op het veld van Bordeaux (2-3). Rechtstreekse concurrent voor de 3de plaats St-Étienne won echter ook. Lyon heeft dus nog steeds maar 3 punten meer dan de eerste achtervolger.

Lyon wil daarom de drie punten thuishouden om zijn 3de plaats te verstevigen. Zet in op Lyon staat voor aan de rust en wint de wedstrijd. Deze odd staat op 2.70.

Zet in op de outsider, Lille

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.60.

Lille eindigde vorig seizoen op de 17de stek en kon maar nipt de degradatie afwenden. Dit seizoen doet de club uit het noorden van Frankrijk het een stuk beter, het staat op de 2de plaats met 68 punten.

De ploeg is duidelijk in vorm en verloor na nieuwjaar slechts één keer, thuis tegen Toulouse (1-2). Les Dogues wonnen maar liefst 10 keer en speelden 4 keer gelijk. De vorige competitiewedstrijd werd nog overtuigend gewonnen met 5-0 forfaitcijfers tegen Nîmes.

Kan Lille ook uithalen op het veld van Lyon en de 2de plaats verstevigen? Zet in op Lyon wint zonder tegendoelpunt. Deze odd staat op 8.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Bordeaux 2-3 Lyon

Lille 5-0 Nîmes

Laatste ontmoetingen:

Lille 2-2 Lyon

Lille 2-2 Lyon

Lyon 1-2 Lille

Lyon 1-2 Lille

Toon andere wedopties

X