Sevilla - FC Barcelona (La Liga)
KRC Genk - Royal Antwerp FC (Jupiler Pro League)

Rayo Vallecano – Real Madrid: een makkelijke overwinning voor Real?

Odds op: 26/04/2019

Stadion: Campo de Fútbol de Vallecas

Datum en uur: 28/04/2019 – 20:45

TV: Proximus TV / Telenet

De 35ste wedstrijd in La Liga. Rayo Vallecano staat allerlaatste met 28 punten en Real Madrid staat op de 3de plaats (65 eenheden). Barcelona staat aan de leiding met 80 punten en Atletico is de eerste achtervolger met 71 punten.

Wed op Rayo Vallecano – Real Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real.

Zet in op de thuisploeg, Rayo Vallecano

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 7.00.

Rayo Vallecano staat op de allerlaatste plaats met 28 punten en dreigt volgend seizoen na een jaartje La Liga terug naar de tweede klasse te degraderen. Rayo heeft 7 punten minder dan Valladolid, dat op een veilige 17de plaats staat. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen, dus mathematisch is het wel nog mogelijk.

Los Franjirrojos zijn echter helemaal uit vorm en konden sinds 4 februari maar één keer winnen in de competitie. De vorige competitiewedstrijd werd met zware 5-0 forfaitcijfers verloren op het veld van Sevilla.

Een puntje pakken thuis tegen Real zou mogelijk een boost aan het vertouwen geven voor de laatste 3 competitiewedstrijden. Zet in op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Rayo Vallecano of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.90.

Wed op Real Madrid, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.42.

Real Madrid liet in de vorige competitiewedstrijden te veel punten liggen en heeft ondertussen 6 punten minder dan stadsgenoot Atletico Madrid. De troepen van Zidane speelden gelijk op het veld van Leganés (1-1) en Getafe (0-0). Een 3de plaats lijkt dus het hoogst haalbare.

Real Madrid heeft niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen, en de resterende wedstrijden dienen als voorbereiding op het volgende seizoen. Rayo Vallecano is echter een hapklare brok voor een team als dat van Real. Een makkelijke overwinning wordt dus verwacht.

Zet in op Real Madrid staat aan de leiding aan de rust en wint de wedstrijd. Deze odd staat op 2.05.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sevilla 5-0 Rayo Vallecano

Getafe 0-0 Real Madrid

Laatste ontmoetingen:

Real Madrid 1-0 Vallecano

Vallecano 2-3 Real Madrid

Real Madrid 10-2 Vallecano

Vallecano 0-2 Real Madrid

Toon andere wedopties

X