Lyon – Paris Saint-Germain: de Parijzenaars staan ruim op kop

De 20de speeldag van de Ligue 1. Olympique Lyon neemt het op tegen Paris Saint-Germain.

Wedden op Lyon – PSG. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Parijzenaars.

Lyon staat op de 13e plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.60.

Lyon speelde op maandag met 1-1 gelijk, thuis tegen FC Metz, het vierde gelijkspel op rij en de vijfde keer op rij dat het team niet kon winnen. Door de zwakke 4 op 15 in hun laatste 5 wedstrijden zakt Olympique weg van plaats 7 naar plaats 13 in het klassement. Lyon heeft daarom dringend een reeks overwinningen nodig als het volgend seizoen opnieuw Europees voetbal wil spelen.

Thuis tegen PSG zijn Rode Duivel Jason Denayer en zijn ploeggenoten de underdog. Een puntje pakken zou op zich al een sterke prestatie zijn. Zet in op ‘Lyon of X’ en win 1.90 keer je inzet terug.

PSG staat ruim op kop

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.88.

PSG speelde op de vorige speeldag met 1-1 gelijk op het veld van FC Lorient. Mauro Icardi scoorde de gelijkmaker in minuut 90+1 en zorgde er met zijn doelpunt voor dat zijn team een nederlaag kon vermijden. Sergio Ramos pakte rood in minuut 86 en zet zo zijn reputatie verder in Frankrijk. Paris Saint-Germain speelde 3 keer gelijk in zijn laatste 4 wedstrijden, maar omdat de concurrentie ook punten laat liggen staan Messi en co aan de leiding met 46 punten, maar liefst 13 meer dan Nice.

Kan PSG nog eens winnen in de Ligue 1? Zet in op ‘PSG / PSG’ en win 2.90 keer je inzet terug.