Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Marseille – Bordeaux: vindt Marseille aansluiting met de top?

Odds op: 02/02/2019

Stadion: Orange Vélodrome

Datum en uur: 05/02/2019 – 19:00

TV: Proximus TV / Telenet

De noteringen van Marseille-Bordeaux zijn duidelijk ten voordele van Marseille.

Wed op Marseille, de torenhoge favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

Marseille staat op een voorlopige 8e plaats, eigenlijk te laag voor een team met de reputatie van Marseille. Les Olympiens hebben echter maar 6 punten minder dan St-Étienne, dat op een 4e stek staat. Vorig seizoen werd Marseille 4e, het absolute minimum voor Marseille.

Als de ploeg uit het zuiden van Frankrijk een betere tweede seizoenshelft kan draaien, dan kan het nog heel wat plaatsen klimmen in de rangschikking. Marseille won de laatste twee wedstrijden en kan mits thuiswinst tegen Bordeaux een reeks gaan neerzetten.

Kan Marseille de volle buit pakken thuis tegen Bordeaux? Wed op ‘beide teams scoren en Marseille wint de wedstrijd’ en vermenigvuldig jouw inzet met 3.90.

Kies voor een verrassing van outsider Bordeaux

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.00.

Bordeaux is aan een uiterst zwak seizoen bezig en dit vertaalt zich in een voorlopige 12e plaats. Een heel stuk minder dan de vorige twee jaar, toen het telkens op de 6e werd.

Een Europees ticket bemachtigen is eigenlijk het minimum voor Les Girondins, en hiervoor moet het minstens 6e worden in de Ligue 1. Om hier in te slagen moet het daarom 7 punten inhalen op concurrent Montpelier. Geen onmogelijke opdracht met nog 16 wedstrijden te spelen.

Kan Bordeaux iets rapen op het veld van Marseille? Kies voor de dubbele kans met een overwinning van Bordeaux of een draw. Deze odd staat op 1.80.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Marseille 1-2 Lille

Strasbourg 1-0 Bordeaux

Laatste ontmoetingen:

Marseille 1-0 Bordeaux

Bordeaux 1-1 Marseille

Bordeaux 1-1 Marseille

Marseille 0-0 Bordeaux

Toon andere wedopties

X