Anderlecht-Genk
Anderlecht-Genk

Sassuolo – Juventus: blijft Juve ongeslagen ?

Odds op: 04/02/2019

Stadion: Mapei Stadium

Datum en uur: 10/02/19 – 18:00

TV: Proximus TV / Telenet

23ste speeldag in de Serie A. Juventus staat op kop en telt 60 punten. Napoli heeft negen punten achterstand op de club van Cristiano Ronaldo. Inter Milaan vervolledigt de top 3 en telt 40 eenheden. Sassuolo staat elfde en telt er 30.

De noteringen van Sassuolo-Juventus zijn duidelijk ten voordele van de bezoekers.

Zet in op Sassuolo, de underdog

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.75.

Sassuolo is het negende beste team van de Serie A als het gaat om thuiswedstrijden. De ploeg won vier wedstrijden en speelde vijf keer gelijk. Sassuolo verloor twee wedstrijden in eigen stadion.

Sassuolo verloor slechts één van zijn laatste acht wedstrijden. Vijf keer werd het wel gelijkspel. Wed dus op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Sassuolo of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.30.

Wed op Juve

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.57.

Juventus is de enige ploeg van de Serie A die nog steeds ongeslagen is sinds het begin van het seizoen. Van de 22 wedstrijden won Juve er negentien. Drie keer speelde het team van Ronaldo gelijk.

Juventus won zijn vier laatste wedstrijden tegen Sassuolo. Het team scoorde telkens minstens twee doelpunten. Zet in op de weddenschap ‘Juventus wint met handicap 1:0’. Deze odd staat op 2.55.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Genoa 1-1 Sassuolo

Juventus 3-3 Parma

Laatste ontmoetingen:

Juventus 2-1 Sassuolo

Juventus 7-0 Sassuolo

Sassuolo 1-3 Juventus

Sassuolo 0-2 Juventus

Toon andere wedopties

X