Man City - PSG: de strijd om de leidersplaats in Groep A
Eintracht Francfort - Red Bull Salzburg

Man City – PSG: de strijd om de leidersplaats in Groep A

[jsEntainMatchDetails match_id=”267105″]

Odds op: 17/11/2021

TV: Proximus TV

De vijfde groepswedstrijd in Groep A van de Champions League. Man City neemt het thuis op tegen PSG.

Wedden op Man City – PSG. De noteringen zijn in het voordeel van Man City.

Man City wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.68.

Man City won zijn vorige twee wedstrijden tegen Club Brugge allebei met ruime cijfers. In Brugge werd er met 1-5 gewonnen en in eigen stadion met 4-1. Door deze twee overwinningen pakken de Engelsen 9 op 12 en omdat PSG twee keer gelijkspeelde staan de Sky Blues nu aan de leiding in de “Groep des doods”.

Ook in de Premier League doen de troepen van Pep Guardiola het uitstekend. Op de 10e speeldag verloor Man City thuis wel verrassend met 0-2 van het Crystal Palace van Rode Duivel Christian Benteke. Manchester City staat daarom op de tweede plaats met 3 punten minder dan de voorlopig leider Chelsea.

In Parijs verloor Man City met 2-0 en daarom wil het team de 3 punten en groepswinst pakken in het Etihad-stadion. Man City kreeg in elke Champions League-wedstrijd een doelpuntje binnen. Zet daarom in op ‘Man City wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.95.

PSG speelde gelijk tegen Leipzig

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.75.

Paris Saint-Germain raakte op speeldag 4 niet verder dan een gelijkspel op het veld van RB Leipzig. De Parijzenaars leken de 3 punten mee naar huis te nemen maar Dominik Szoboszlai scoorde in minuut 92 alsnog de gelijkmaker. PSG blijft zo wel nog steeds ongeslagen in de Champions League en verloor ook in de competitie slechts 1 wedstrijd en speelde nog maar één keer gelijk.

PSG is het aan zijn status verplicht om door te stoten naar de knock-outfase van de Champions League. De troepen van Mauricio Pochettino hebben op dit moment echter slechts 4 punten meer dan Club Brugge. Mocht Club Brugge thuis winnen van Leipzig en PSG verliest in Manchester, dan moeten Neymar Jr. en co nog vol aan de bak tegen de Bruggelingen op de laatste speeldag.

Blijft PSG ongeslagen in de Champions League? Zet in op ‘X of PSG’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”267105″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”267105″]

Toon andere wedopties

X