Eintracht Francfort - Red Bull Salzburg
Copenhague - Celtic

Eintracht Frankfurt – Antwerp: Antwerp moet de 3 punten pakken

[jsEntainMatchDetails match_id=”268065″]

Odds op: 17/11/2021

TV: Sporza

De vijfde groepswedstrijd in Groep D van de Europa League. Eintracht neemt het thuis op tegen Antwerp.

Wedden op Eintracht Frankfurt – Royal Antwerp FC. De noteringen zijn in het voordeel van de Eintracht.

Eintracht wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.38.

Eintracht won de eerste 3 wedstrijden in de Europa League maar raakte op de vierde speeldag niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Fenerbahce. Door deze 10 op 12 staan de Duitsers alleen aan de leiding in Groep D.

In de competitie loopt het wel een stuk minder voor de club uit Frankfurt. De troepen van Oliver Glasner konden nog maar 2 keer winnen in de Bundesliga en staan na 11 speeldagen op een teleurstellende 14de plaats in het klassement. Op speeldag 7 won het team wel met 1-2 op het veld van Bayern München.

Als Eintracht thuis kan winnen van Antwerp is het team zeker van groepswinst en Europees overwinteren in de Europa League.

Die Adler zijn torenhoog favoriet in eigen huis. Zet daarom in op ‘Eintracht / Eintracht’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Antwerp moet winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.00.

Antwerp kon nog maar 1 puntje sprokkelen in 4 wedstrijden in de groepsfase van de Europa League. Op het veld van Fenerbahce eindigde de wedstrijd op een 2-2 gelijkspel. Op de vorige speeldag verloren de Antwerpenaren met 0-3 van de Turken en daardoor is de kans op Europees overwinteren heel klein geworden.

Antwerp moet 6 op 6 pakken en hopen op misstappen van Olympiakos en Fenerbahce om alsnog de tweede plaats te kunnen pakken. Ex-Rode Duivel Radja Nainggolan is wel opnieuw wedstrijdfit en Brian Priske hoopt dat hij net als tegen Anderlecht het verschil kan maken.

Kan Antwerp voor de verrassing zorgen en de 3 punten thuishouden tegen favoriet Eintracht? Zet in op ‘Antwerp wint en Eintracht scoort niet’. Deze odd staat op 13.00.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”268065″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”268065″]

Toon andere wedopties

X