Sevilla-Krasnodar (Europa League)
Sevilla-Krasnodar (Europa League)

PSG- Nîmes: de Parijzenaars zijn torenhoog favoriet

Odds op: 06/08/2019

Stadion: Parc des Princes

Datum en uur: 11/08/2019 – 21:00

TV: Proximus TV / Telenet

De eerste speeldag in de Ligue 1. Nimes gaat op bezoek bij PSG. Paris Saint-Germain speelde vorig seizoen kampioen en Nimes eindigde op de 9de plaats.

Wed op Paris Saint-Germain – Nîmes Olympique. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van PSG.

Wed op PSG, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.10.

Paris Saint-Germain werd vorig seizoen voor de tweede keer op rij kampioen van Frankrijk. Met 91 punten pakte het maar liefst 16 punten meer dan de vice-kampioen Lille (75 punten). De Parijzenaars kunnen dit seizoen dus een nieuwe poging ondernemen om eindelijk de Champions League te kunnen winnen.

In de competitie zal PSG waarschijnlijk opnieuw ongenaakbaar zijn en niemand twijfelt eraan dat het team ook dit seizoen de titel zal pakken. Een makkelijke thuisoverwinning wordt daarom verwacht tegen Nimes.

Zet in op ‘PSG staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.45.

Kies voor een verrassing van Nimes

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 21.00.

Nimes speelde vorig seizoen nog maar voor de eerste keer sinds een lange tijd in de Ligue 1 en het team deed dat met een 9de plaats uitstekend. Middenvelder en sterkhouder Téji Savanier werd deze zomer verkocht aan Montpellier en de vraag is of zijn afwezigheid zal kunnen worden opgevangen.

Trainer Bernard Blaquart zou alvast tekenen om opnieuw een zorgeloos seizoen te spelen en Les Crocodiles moeten daarom ook proberen punten te pakken tegen de Franse topteams. Te beginnen op het veld van PSG?

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Nimes of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 6.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

PSG 2-1 Rennes

Nimes 2-2 Ajaccio

Laatste ontmoetingen:

PSG 3-0 Nimes (Ligue 1, 2019)

Nimes 2-4 PSG (Ligue 1, 2018)

Toon andere wedopties

X