Portugal - Uruguay: Portugal wil 6 op 6 pakken
Portugal - Uruguay: Portugal wil 6 op 6 pakken

Portugal – Uruguay: Portugal wil 6 op 6 pakken

[jsEntainMatchDetails match_id=”288351″]

Odds op: 25/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Portugal neemt het op tegen Uruguay. In Groep H vinden we ook Zuid-Korea en Ghana terug.

Portugal is favoriet om door te stoten naar de knock-outfase en Uruguay en Zuid-Korea strijden normaal gezien voor de tweede plaats.

Wedden op de Portugal – Uruguay. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Portugal.

Portugal kwam met de schrik vrij tegen Ghana

De odd voor een overwinning van Portugal staat op 1.95.

Portugal won op de eerste speeldag met 3-2 van Ghana. De Portugezen stonden na 80 minuten spelen met 3-1 voor en kwamen in het slot van de wedstrijd nog weg met de schrik vrij nadat de doelman zich bijna liet verschalken door een vergeten speler van Ghana. De Ghanese speler Williams leek te gaan scoren maar gleed weg bij het schieten.

Cristiano Ronaldo werd de eerste speler in de geschiedenis die scoorde in 5 verschillende wereldkampioenschappen en zal zich tegen Uruguay opnieuw willen tonen.

Aanvallend begon Portugal goed maar verdedigend zal het toch beter moeten tegen Urugay. Zet daarom in op ‘Portugal wint en beide teams scoren’ en win 4.33 keer je inzet terug.

Uruguay liet punten liggen

De odd voor een overwinning van Uruguay staat op 4.00.

Uruguay bezorgde ons tegen Zuid-Korea misschien wel de slechtste wedstrijd van deze eerste speeldag. Uiteindelijk werd er tijdens deze wedstrijd aan geen van beide kanten op doel geschoten, en dit zegt meteen veel over de aanvallende capaciteiten van Uruguay.

Tegen Portugal mogen de Uruguayanen de wedstrijd niet verliezen anders wordt het heel moeilijk om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Als Zuid-Korea kan winnen van Ghana neemt het namelijk een serieuze optie op de tweede plaats.

Zet in op een overwinning of een gelijkspel voor Uruguay en geniet van een quotering van 1.83.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288351″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288351″]

Toon andere wedopties

X