Sport Voorspellingen » Voetbal » WK 2022 in Qatar » Groep H WK 2022

Groep H WK 2022

Club Brugge - KRC Genk (Jupiler Pro League)

Topscorer WK 2022: wie volgt Harry Kane op?

Nu nog slechts 8 teams overblijven om de meest begeerde trofee ter wereld te trachten te winnen, zullen de beste doelpuntenmakers in de voetbalwereld ook strijden om de titel van topscorer van het WK 2022. Kyllian Mbappé heeft 5 doelpunten gescoord en is favoriet.

Schalke 04 - Wolfsburg (Bundesliga)

Wereldkampioenschap voetbal 2022: Brazilië blijft de favoriet

Het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2022 is de 22ste editie van een vierjaarlijks toernooi en deze editie wordt in Qatar gespeeld. Het is met 29 speeldagen het kortste wereldkampioenschap voetbal in 44 jaar en het toernooi wordt deze keer ook in de winter gespeeld, in plaats van in de zomer.

De Rode Duivels: WK 2022 kansen, programma, selectie & tv-info

De Rode Duivels: WK 2022 kansen, programma, selectie & tv-info

We hebben alles wat je moet weten over de Rode Duivels richting Qatar 2022 samengevat, inclusief de belangrijkste data voor de groepsfase-wedstrijden, waar je de wedstrijden kunt bekijken en de laatste updates over de mogelijke selectie.

WK trends: waar moet je op letten in Qatar 2022

WK trends: waar moet je op letten in Qatar 2022

Nu het WK steeds dichterbij komt, hebben we gegevens van de afgelopen zes toernooien vergeleken met de Champions League van het vorige seizoen om enkele trends te identificeren die uniek zijn voor de grootste show op aarde.

Sevilla-Krasnodar (Europa League)

WK 2022-kalender: alle informatie over het wereldtoernooi

Dit jaar krijgen we een uniek wereldkampioenschap voetbal dat in de winter in Qatar wordt gespeeld. De start van het toernooi komt snel dichterbij, aangezien de 22e editie van het grootste internationale toernooi op 20 november begint, terwijl de finale op 18 december om 16.00 uur plaatsvindt in het Lusail Iconic Stadium.

De verschillende WK-groepen in Qatar 2022

De verschillende WK-groepen in Qatar 2022

Na beoordeling van de loting kijken we nogmaals naar de acht groepen van het WK 2022 en kijken we naar de 32 landen die aanwezig zullen zijn. Dit omvat hoe ze zich hebben gekwalificeerd, hun recente uitslagen tegen andere teams en hun waarschijnlijke routes in het toernooi.

X