Standard-Kortrijk (Jupiler Pro League)
Standard-Kortrijk (Jupiler Pro League)

Qatar – Argentinië: kan Argentinië zich alsnog plaatsen?

Odds op: 20/06/2019

Stadion: Arena do Grêmio

Datum en uur: 23/06/2019 – 21:00

De derde groepswedstrijd in Groep B van de Copa América 2019. Argentinië neemt het op tegen Qatar. Beide teams hebben tot nu toe slechts 1 puntje kunnen pakken. Colombia staat alleen aan de leiding met 6 punten en Paraguay staat 2de met 2 punten.

Wed op Qatar – Argentinië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Argentinië.

Wed op Qatar, de underdog

De odd voor een overwinning van de Qatar staat op 11.50.

Qatar doet voor de eerste keer mee aan de Copa América en doet het voorlopig vrij goed voor een klein land. Het team verloor nipt van Colombia (1-0) en speelde gelijk tegen Paraguay (2-2). Het team staat zo samen met Argentinië op een gedeelde laatste plaats.

Paraguay heeft 2 punten en staat op de tweede plaats. Als Qatar kan winnen en Paraguay verliest van Colombia, dan gaat de golfstaat bij de eerste deelname meteen naar de eindronde.

Een puntje pakken tegen het grote Argentinië zou op zich ook wel een goede prestatie zijn. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Qatar of een gelijkspel. Deze odd staat op 3.90.

Zet in op de favoriet, Argentinië

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.25.

Argentinië werd voor het toernooi als één van de favorieten gezien om het toernooi te winnen. Messi en zijn ploegmaats stellen echter zwaar teleur na een povere 1 op 6. De Argentijnen verloren van Colombia (0-2) en speelden gelijk tegen Paraguay (1-1).

La Albiceleste heeft zo haar lot niet meer in eigen handen. Argentinië moet zelf winnen van Qatar en hopen dat Paraguay niet kan winnen tegen Colombia.

De Argentijnen spelen met het mes op de keel en zullen volop voor de aanval kiezen. Zet in op ‘Argentinië wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Colombia 1-0 Qatar

Argentinië 1-1 Paraguay

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X