Club Brugge-Charleroi (Jupiler Pro League)
Club Brugge-Charleroi (Jupiler Pro League)

Colombia – Paraguay: pakken de Colombianen meteen 9 op 9?

Odds op: 20/06/2019

Stadion: Fonte Nova Arena

Datum en uur: 23/06/2019 – 21:00

De derde groepswedstrijd in Groep B van de Copa América 2019. Colombia neemt het op tegen Paraguay. Colombia staat eerste met 6 punten en Paraguay is tweede met 2 punten. Argentinië en Qatar delen de laatste plaats en hebben elk een puntje.

Wed op Colombia – Paraguay. De noteringen zijn in het voordeel van Colombia.

Wed op Colombia, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de Colombia staat op 2.35.

Colombia doet het voorlopig uitstekend op de Copa América. Het team begon de campagne met twee overwinningen, tegen Argentinië (0-2) en Qatar (1-0). De Colombianen zijn zo al zeker van groepswinst en de volgende ronde.

Als Los Cafeteros ook Paraguay opzij kunnen zetten, dan beginnen ze met een puike 9 op 9 en mogen we het team bij één van de favorieten voor eindwinst gaan aanzien.

Colombia kreeg nog geen enkel tegendoelpunt tegen. Zet daarom in op ‘Colombia wint zonder tegendoelpunt’ en win 3.80 keer jouw inzet terug.

Kies voor een verrassing van Paraguay

De odd voor een overwinning van de Paraguay staat op 2.90.

Paraguay begon de groepsfase met twee draws: 2-2 tegen Qatar en 1-1 tegen Argentinië. De Paraguayanen kwamen telkens op voorsprong maar gaven de overwinning in beide wedstrijden alsnog weg.

Paraguay staat zo op de tweede plaats in Groep B maar moet zelf winnen van Colombia als het zich wil plaatsen voor de volgende ronde. Bij een gelijkspel moeten Los Guaraníes La Albirroja hopen dat Argentinië en Qatar gelijkspelen.

Paraguay zal daarom vanaf minuut één voor de aanval moeten kiezen en een open wedstrijd wordt verwacht. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.80 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Colombia 1-0 Qatar

Argentinië 1-1 Paraguay

Laatste ontmoetingen:

Colombia 1-2 Paraguay (Kwalificatie WK, 2017)

Paraguay 0-1 Colombia (Kwalificatie WK, 2016)

Colombia 2-1 Paraguay (Copa América 2016)

Paraguay 1-2 Colombia (Kwalificatie WK, 2013)

Toon andere wedopties

X