Leipzig-Dortmund (Bundesliga)
Leipzig-Dortmund (Bundesliga)

Kameroen – Guinee-Bissau: een makkelijke overwinning voor favoriet Kameroen?

Odds op: 20/06/2019

Stadion: Ismailia Stadion

Datum en uur: 25/06/2019 – 19:00

De eerste groepswedstrijd in Groep F van de Africa Cup of Nations 2019. Kameroen neemt het op tegen Guinee-Bissau. De andere twee teams in Groep F zijn Benin en Ghana.

Wed op Kameroen – Guinee-Bissau. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Kameroen.

Wed op Kameroen, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.62.

Kameroen is één van de outsiders om de Africa Cup of Nations te winnen. De odd voor een overwinning van de Kameroeners staat op 11.00. In Groep F is Kameroen de favoriet om groepswinnaar te worden.

The Flames werden onder Hugo Broos in 2017 nog verrassend kampioen en zijn zo de titelverdediger. Momenteel is Clarence Seedorf de trainer. Hij is het aan de status van het team verplicht om minstens de tweede ronde te halen.

Zet in op ‘Kameroen wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.20.

Kies voor een verrassing van Guinee-Bissau

De odd voor een overwinning van de Guinee-Bissau staat op 6.50.

Guinee-Bissau kon zich in 2017 nog maar voor de eerste keer plaatsen voor de Africa Cup of Nations. Het team overleefde toen de groepsfase niet nadat het slechts 1 puntje kon pakken na een gelijkspel tegen Gabon.

Ghana en Kameroen zijn de sterkste teams in Groep F en Guinee-Bissau zal daarom punten moeten kunnen pakken tegen één van deze twee teams om kans te maken op kwalificatie voor de volgende ronde.

Een puntje pakken tegen Kameroen zou alvast een goede start van de campagne betekenen. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Guinee-Bissau of een gelijkspel. Deze odd staat op 2.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Kameroen 1-1 Mali

Angola 2-0 Guinee-Bissau

Laatste ontmoetingen:

Kameroen 2-1 Guinee-Bissau (Afrika Cup 2017)

Toon andere wedopties

X