Ferrari Formule 1 auto
Ferrari Formule 1 auto

Rangers – Villarreal : de spanning is te snijden in groep G

Odds op: 28/11/2018

Stadion: Ibrox

Datum en uur: 29/11/18 – 21:00

TV: Play Sports

5de speeldag van de Europa League in groep G. Villarreal is leider en behaalde 6 punten tot nu toe. De Rangers en Spartak Moskou delen de tweede plaats met een punt minder. Rapid Wenen telt 4 punten en is laatste in de groep.

Deze wedstrijd zal dus van cruciaal belang zijn voor de Rangers, maar zeker ook voor Villarreal. Enkel de twee eerste ploegen van elke groep gaan door naar de achtste finales, en er zijn nog maar twee speeldagen te gaan.

De odd van Rangers-Villarreal is ten voordele van de Spaanse ploeg.

Wed op de Rangers, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de Rangers staat op 3.50.

In de heenmatch, die in september plaatsvond, kon geen van beide ploegen winnen. Nochtans werden er vier doelpunten gescoord. Eindscore : 2-2. Bacca opende de score na één minuut (1-0). De Rangers scoorden heel wat later de gelijkmaker (1-1, 67′). Twee minuten later kwam er al een reactie van Villarreal: 2-1. Maar opnieuw konden de Rangers gelijkmaken: flankaanvaller Lafferty maakte de 2-2.

Sinds begin april hebben de Rangers thuis nooit een nederlaag geleden, zelfs op Europees vlak! Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van de Rangers of een gelijkspel aan 1,75.

Kies voor Villarreal, de favoriet

De odd voor een overwinning van Villarreal staat op 2.05.

Drie keer speelden beide ploegen tegen elkaar. Opvallende statistiek : de drie partijen eindigden op een draw. In de Champions League in 2006 werd het 2-2 in Glasgow en 1-1 in Villarreal.

In de heenwedstrijd maakten de Rangers tot twee keer toe een achterstand ongedaan. Om de leidersplaats te behouden zal Villarreal deze keer geen cadeaus meer willen uitgeven. In de Europa League leed Villarreal dit seizoen tot nu toe geen enkele nederlaag, zelfs op verplaatsing: tegen Spartak Moskou werd het 3-3, tegen Rapid Wenen 0-0.

Wed op ‘Villarreal leidt aan de rust en wint de wedstrijd’ en vermenigvuldig je inzet met 3,25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Rangers 3-0 Livingston

Villarreal 2-1 Betis Sevilla

Laatste ontmoetingen :

Villarreal 2-2 Rangers

Villarreal 1-1 Rangers

Rangers 2-2 Villarreal

Toon andere wedopties

X