Standard - Sevilla : de mannen van Preud'homme moeten winnen
Standard - Sevilla : de mannen van Preud'homme moeten winnen

Standard – Sevilla : de mannen van Preud’homme moeten winnen

Odds op: 27/11/18

Stadion: Stade Maurice Dufrasne

Datum en uur: 29/11/18 – 21:00

TV: LA DEUX

5de speeldag in de Europa League. Standard neemt het thuis op tegen de leider van groep J, Sevilla. Zoals Sevilla telt FC Krasnodar 9 punten. Standard is derde met 6 punten en Akhisar Belediyespor telt er geen enkele.

De heenmatch was een eenzijdige wedstrijd. Sevilla won in eigen stadion met 5-1. Standard zal thuis revanche willen nemen. Bovendien moet de Belgische club absoluut winnen om een kans op kwalificatie te behouden.

De odd van Standard-Sevilla is ten voordele van de Spaanse club.

Wed op Standard, de thuisclub

De odd voor een overwinning van Standard in zijn eigen stadion staat op 4,33.

Standard moet zijn twee laatste groepswedstrijden in deze Europa League absoluut winnen. En zelfs als dat lukt is het niet 100% zeker dat de ploeg zich voor de volgende ronde plaatst. De heenmatch werd een pijnlijke vertoning. Banega opende de score voor Sevilla al na 8 minuten. Standard kon antwoorden dankzij de gelijkmaker van Djenepo in minuut 39. Spijtig genoeg scoorde Vazquez twee minuten later al de 2-1. Na de rust maakte Ben Yedder de 3-1. Het lukte Standard niet om terug te komen, ze slikten zelfs nog twee doelpunten (5-1). In deze terugwedstrijd zal de ploeg voor eigen publiek revanche willen nemen op die wedstrijd. Standard won zijn laatste twee matchen in de Jupiler Pro League.

Wed op de dubbele kans weddenschap Standard wint of gelijkspel en vermenigvuldig je inzet met 2,05.

Kies voor Sevilla, de favoriet

De odd voor een overwinning van de bezoekers staat op 1,75.

Sevilla zal zijn eerste plaats in groep J willen handhaven. Dankzij de sterke overwinning in de heenmatch zal de Spaanse club vol vertrouwen aan de wedstrijd beginnen. Bovendien verloor de club geen enkele van zijn laatste zeven wedstrijden. In de Europa League won de club de heen- en terugwedstrijden tegen Akhisar Belediyespor. Op verplaatsing tegen FC Krasnodar moest Sevilla zich daarvoor wel gewonnen geven (2-1).

Wed op Sevilla leidt aan de rust en wint de match en vermenigvuldig je inzet met 2,75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Standard 3-0 Eupen

Sevilla 1-0 Real Valladolid

Laatste ontmoetingen :

Sevilla 5-1 Standard

Sevilla 3-1 Standard

Standard 0-0 Sevilla

Standard 1-0 Sevilla

Toon andere wedopties

X