Formule 1 stand
Formule 1 stand

Deportivo Alaves – Sevilla : duel tussen twee teams die uitstekend aan het seizoen zijn begonnen

Odds op: 30/11/2018

Stadion: Estadio de Mendizorroza

Datum en uur: 02/12/18 – 20:45

TV: Proximus TV / Telenet

14de speeldag in de Spaanse eerste klasse. Sevilla staat op kop in La Liga met 26 punten. FC Barcelona telt een puntje minder. Atletico Madrid staat op de derde plek (24 punten) en Deportivo Alaves net eronder met 23 punten.

Dit is een onverwachte topper in La Liga. In de stand staan ze voorlopig helemaal bovenaan, tussen traditionele topploegen als Barcelona en Real Madrid.

De odd van Deportivo Alaves-Sevilla is ten voordele van de uitploeg.

Wed Deportivo Alaves, de outsider

De odd voor een overwinning van Deportivo Alaves staat op 3.60.

Thuis behaalde de club zeer goede resultaten. Ze verloren dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in eigen stadion, wonnen vier wedstrijden en speelden tweemaal gelijk. In die matchen scoorde Deportivo Alaves 8 doelpunten en slikte er 4. Hun laatste duel tegen Sevilla in eigen stadion wonnen ze met 1-0.

Blijven ze thuis ongeslagen? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Alaves of een draw en vermenigvuldig je inzet met 1.75.

Kies voor Sevilla, de favoriet

De odd voor een overwinning van FC Sevilla staat op 2.05.

Sevilla doet het momenteel opvallend goed in La Liga. Wie had er gedacht dat ze na 13 speeldagen nog steeds meer punten zouden hebben dan Barcelona, Atletico en Real Madrid? Hun doelsaldo is uitstekend: ze maakten 25 doelpunten en kregen er slechts 14 tegen. Enkel FC Barcelona doet beter, maar ze slikten veel meer doelpunten (35 voor, 19 tegen).

Thuis is Sevilla zeer sterk (5 overwinningen, 1 draw, 1 nederlaag). Op verplaatsing is het wat minder het geval (3 overwinningen, 1 draw en 2 nederlagen). Bovendien verloren ze donderdagavond van Standard in de Europa League (1-0). Hierdoor is de kwalificatie voor de achtste finales in gevaar. Zal deze klap een rol spelen op psychologisch vlak, of zullen ze zich integendeel herpakken ?

Wed op ‘Sevilla leidt aan de rust en wint de wedstrijd’ met een odd van 3.20.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Leganes 1-0 Deportivo Alaves

Standard 1-0 Sevilla

Laatste ontmoetingen :

Sevilla 1-0 Deportivo Alaves

Deportivo Alaves 1-0 Sevilla

Deportivo Alaves 1-1 Sevilla

Sevilla 2-1 Deportivo Alaves

Toon andere wedopties

X