Moto GP startopstelling
Moto GP startopstelling

Atalanta – Napoli : het duel tussen Noord en Zuid

Odds op: 01/12/18

Stadion: Atleti Azzurri d’Italia

Datum en uur: 03/12/18 – 20:30

TV: International Sports (Proximus)

15de speeldag in de Serie A. Atalanta Bergamo neemt het thuis op tegen Napoli. Juventus staat nog steeds op kop in het klassement (37 punten). Napoli is tweede, maar de club van Dries Mertens heeft wel al acht punten achterstand op Juve. Inter Milaan vervolledigt de top 3 (28 punten).

Vorig seizoen won Napoli beide duels (3-1 thuis en 0-1 uit). Kan Atalanta het tij keren?

De odd van Atalanta-Napoli is ten voordele van de bezoekers.

Wed op Atalanta, de outsider

De odd voor een overwinning van Atalanta staat op 3.30.

Atalanta verloor zijn laatste twee Serie A-duels tegen Napoli. Maar opgepast, in de Italiaanse beker versloeg de club Napoli met 1-2 op verplaatsing. Atalanta behaalde dit seizoen wisselvallige resultaten wanneer de ploeg in eigen stadion speelde. Ze wonnen 3 keer, speelden 1 keer gelijk en verloren tweemaal. Hun doelsaldo is wel opvallend: in deze zes wedstrijden scoorden ze 13 doelpunten en kregen er slecht 3 tegen! In Bergamo scoren de tegenstanders dus zeer weinig.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Atalanta of een gelijkspel en vermenigvuldig je inzet met 1.67.

Kies voor de favoriet : Napoli

De odd voor een overwinning van Napoli staat op 2.15.

Napoli is opnieuw vrij sterk begonnen aan het seizoen. Op verplaatsing telt de ploeg van Mertens vier overwinningen en twee nederlagen. Napoli verloor geen enkele van zijn laatste tien wedstrijden en zal deze positieve lijn willen doortrekken tegen Atalanta. Maar deze verplaatsing verloopt niet altijd even goed voor de Napolitanen : tijdens de laatste 18 ontmoetingen die daar plaatsvonden heeft Atalanta 7 keer gewonnen. 7 keer werd het gelijk, terwijl Napoli slechts 4 keer won.

De kans bestaat dat Napoli met één doelpunt verschil wint. Wed op ‘een ploeg wint met exact één doelpunt verschil’ met een odd van 2.40.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Empoli 3-2 Atalanta

Napoli 3-1 Rode Ster Belgrado

Laatste ontmoetingen :

Atalanta 0-1 Napoli

Napoli 1-2 Atalanta

Napoli 3-1 Atalanta

Napoli 0-2 Atalanta

Toon andere wedopties

X