Ferrari Formule 1 auto
Ferrari Formule 1 auto

Genk – Sarpsborg: nemen de Limburgers revanche op de heenwedstrijd ?

Odds op: 11/12/18

Stadion: Luminus Arena

Datum en uur: 13/12/18 – 18:55

TV: CANVAS

Zesde en laatste speeldag van de groepsfase in de Europa League. In Groep I staat Genk op de eerste plek in de ranglijst (8 punten), gevolgd door Besiktas (7 punten). Malmö is voorlopig derde met een punt minder, en Sarpsborg is laatste met 5 punten.

De vier clubs kunnen zich nog kwalificeren voor de 1/16 finales, het belooft dus een mooie avond te worden.

De odd van Genk-Sarpsborg is duidelijk ten voordele van de Belgische ploeg.

Wed op Genk, de favoriet

De odd voor een overwinning van KRC Genk staat op 1.33.

Ondanks hun gelijkspel in Malmö bevinden de Limburgers zich nog in een goede positie om door te stoten naar de 1/16 finales. Met een overwinning in Zweden hadden ze hun kwalificatie beet. Aangezien er slechts drie punten verschil is tussen de leider en de laatste ploeg van de groep zal Genk moeten winnen. Op deze manier zou de club ook zijn leidersplaats behouden, wat van belang is voor de loting. Twee weken geleden begonnen de Limburgers uitstekend aan hun wedstrijd in Malmö. In de 53ste minuut maakte Paintsil zelfs de 0-2. Vervolgens liept het een beetje minder vlot en kon Malmö tweemaal scoren (eindscore: 2-2).

Deze keer zal Genk een voorsprong niet uit handen willen geven. Wed op ‘Genk leidt aan de rust en wint de wedstrijd’ met een odd van 1.95.

Kies voor een verrassing van Sarpsborg

De odd voor een overwinning van Sarpsborg staat op 8.50.

De Noorse club behaalt wisselvallige resultaten. Sinds september heeft Sarpsborg vijftien wedstrijden gespeeld. De ploeg verloor er zeven, speelde vijf keer gelijkspel en won drie matchen. Opvallend: één van de drie wedstrijden was de heenmatch tegen Genk! Toen versloeg Sarpsborg de Belgen met 3-1. De eerste goal kwam al na amper 6 minuten.

Ze zullen de heenmatch nog in gedachten hebben en dit zal hen zeker veel vertrouwen geven in hun kunnen. Voor de Noorse club is de kwalificatie moeilijk, maar ook haalbaar. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Sarpsborg of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.20.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Genk 1-1 Kortrijk

Sarpsborg 2-3 Besiktas

Laatste ontmoetingen :

Sarpsborg 3-1 Genk

Toon andere wedopties

X