F1 circuits
F1 circuits

Akhisar – Standard: de Luikenaars dromen van kwalificatie

Odds op: 11/12/18

Stadion: Spor Toto Akhisar Stadium

Datum en uur: 13/12/18 – 18:55

TV: Proximus TV

Zesde en laatste speeldag in de Europa League. FC Krasnodar staat op kop en telt 12 punten. Vervolgens hebben twee ploegen evenveel punten behaald: FC Sevilla en Standard (9 punten). Akhisar is laatste en heeft nog geen enkel punt.

Deze match is dus cruciaal voor de Luikse club. Akhisar daarentegen zal zijn eer willen redden. In de heenmatch won Standard met 2-1.

De odd van Akhisar-Standard is duidelijk ten voordele van de Belgische ploeg.

Kies voor Akhisar, de outsider

De odd voor een overwinning van Akhisar staat op 5.00.

De Turkse club is er tot nu toe niet in gelukt om zijn tegenstanders en de neutrale supporters te verrassen. Het niveau ligt waarschijnlijk een beetje te hoog (in de Turkse eerste klasse staan ze op de 13de plaats). Akhisar kreeg in de vijf eerste groepswedstrijden 14 doelpunten tegen terwijl de ploeg er slechts 4 binnen kreeg. Behalve Dudelange (13 doelpunten) heeft geen enkele club die aan deze groepsfase meedoet een slechtere doelpuntensaldo. Dit resulteerde dus in vijf nederlagen in vijf wedstrijden.

Zullen ze hun eer toch redden in hun laatste match van de competitie ? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van de Turkse club of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.15.

Wed op een overwinning van Standard Luik

De odd voor een overwinning van Standard Luik staat op 1.65.

Standard kan zich nog kwalificeren, maar heeft zijn lot niet in eigen handen. Zelfs al halen ze de drie punten in Turkije is het mogelijk dat ze op de 3de plek eindigen in hun groep en dus niet doorstoten. Waarom? Sevilla heeft een beter doelpuntensaldo. Carcela en zijn ploegmakkers moeten dus winnen en hopen dat de Spaanse ploeg thuis minder dan drie punten haalt. In de laatst gespeelde wedstrijd verraste Standard iedereen door de toenmalige leider van de Spaanse Liga te verslaan (1-0, Djenepo).

Wed op ‘Standard leidt aan de rust en wint de wedstrijd’ met een odd van 2.60.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Akhisar 3-0 Fenerbahce

Sint-Truiden 1-1 Standard

Laatste ontmoetingen :

Standard 2-1 Akhisar

Toon andere wedopties

X