Sevilla – Krasnodar: pakt de Spaanse ploeg in extremis de leidersplaats af ?

Odds op: 11/12/18

Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Datum en uur: 13/12/18 – 18:55

TV: Proximus TV

Op donderdag worden de laatste wedstrijden van deze groepsfase gespeeld. FC Krasnodar (12 punten) is aan de leiding in groep J. FC Sevilla en Standard Luik volgen op 2 punten. Akhisar verloor al zijn wedstrijden en staat dus op de onderste plek in de ranglijst.

Twee sterke ploegen nemen het tegen elkaar op. Zowel in hun nationale competitie als in de Europa League zijn ze dit jaar moeilijk te verslaan. Wie zal er aan het langste eind trekken ? Standard hoopt in ieder geval dat Sevilla geen drie punten pakt, anders mogen ze de kwalificatie vergeten.

De odd van Sevilla-Krasnodar is duidelijk ten voordele van de Spaanse ploeg.

Voorspel een thuisoverwinning van Sevilla

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.35.

Sevilla staat niet meer op kop in de Spaanse Liga. Hun laatste twee wedstrijden eindigden allebei op dezelfde score: 1-1. Dit leverde hen slechts twee puntjes op, terwijl Barcelona 6 op 6 haalde. Maar het wil zeker niet zeggen dat Sevilla plots een zwakke ploeg is geworden. Thuis is de Spaanse ploeg acht wedstrijden ongeslagen (alle competities samen). Beter zelfs: André Silva en zijn ploeggenoten wonnen al deze wedstrijden.

Om op kop te eindigen moet FC Sevilla deze wedstrijd winnen. Wed op ‘Sevilla leidt aan de rust en wint de match’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.95.

Wed op een verrassing van Krasnodar

De odd voor een overwinning van de bezoekers staat op 8.50.

Indien twee ploegen evenveel punten behalen zal er worden gekeken naar het doelpuntensaldo in de onderlinge duels. In de heenmatch versloeg Krasnodar zijn tegenstander van de dag met 2-1. De meegereisde supporters kregen toen pas in minuut 72 een eerste doelpunt van hun ploeg te zien (1-1). Zestien minuten later scoorde Okriashvili het winnend doelpunt (2-1) voor de Russen. FC Krasnodar is nu tien wedstrijden op een rij ongeslagen (alle competities samen).

Wed op ‘Beide ploegen scoren’ met een odd van 1.80.