Lazio Roma - AS Roma (Serie A)
Lazio Roma - AS Roma (Serie A)

Zenit St. Petersburg – Leipzig: de kansen zijn in evenwicht

Odds op: 30/10/2019

Stadion: Krestovsky Stadium

Datum en uur: 05/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep G neemt Zenit het thuis op tegen Leipzig. Leipzig pakte 6 op 9 en Zenit St. Petersburg pakte 4 op 9.

Wed op Zenit St. Petersburg – Leipzig. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Zet in op Zenit, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.55.

Zenit St. Petersburg deed het geweldig vorig seizoen en werd voor de eerste keer in vier jaar kampioen. Het ex-team van Nicolas Lombaerts mag zo opnieuw in de groepsfase van de Champions League aantreden. Vorig seizoen speelden de Russen Europa League-voetbal. Het team werd toen in de 1/16de finales uitgeschakeld door Villarreal.

Zenit pakte op deze editie van het Kampioenenbal 4 op 9 en de strijd om de eerste twee plaatsen lijkt heel spannend te gaan worden. Als het team de drie punten kan thuishouden springt het over Leipzig naar de eerste plaats. Een puntje pakken zou op zich ook een goed resultaat zijn tegen de favoriet voor groepswinst.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Zenit of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.45.

Wed op Leipzig, de favoriet voor groepswinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Vorig seizoen werd Leipzig derde in de Bundesliga en het team was zo automatisch gekwalificeerd voor de groepsfase van de Champions League. Vorig jaar speelden de Duitsers Europa League-voetbal. Het team raakte toen niet verder dan de groepsfase.

Die Bullen pakten op deze editie van het Kampioenenbal 6 op 9 en strijden met Zenit en Lyon voor de eerste twee plaatsen. Als Leipzig de drie punten kan pakken in Rusland neemt het team een stevige optie op de volgende ronde.

Pakt Leizpig de volle buit in het Krestovsky Stadium? Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Leipzig’ en win 6.50 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sobetov 0-2 Zenit

Freiburg 2-1 Leipzig

Laatste ontmoetingen:

Leipzig 2-1 Zenit

Zenit 1-1 Leipzig

Leipzig 2-1 Zenit

Toon andere wedopties

X