Oostende - Sint-Truiden (Jupiler Pro League)
Club Brugge - Standard Luik (Jupiler Pro League)

FC Barcelona – Slavia Praag: een makkelijke thuisoverwinning voor Barça?

Odds op: 30/10/2019

Stadion: Camp Nou

Datum en uur: 05/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep F neemt Barcelona het thuis op tegen Slavia Praag. Slavia Praag pakte 1 op 9 en Barcelona 7 op 9.

Wed op FC Barcelona – Slavia Praag. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Barça.

Zet in op Barcelona, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.15.

Barcelona werd vorig seizoen door latere winnaar Liverpool uitgeschakeld in de halve finales. De Catalanen hopen dit seizoen opnieuw minstens tot in de halve finales te raken.

Barcelona is samen met Dortmund en Inter favoriet voor groepswinst in Groep F. Barça staat aan de leiding met 7 punten, Inter en Dortmund hebben allebei 4 punten. De Blaugrana zijn het aan hun status verplicht te winnen van het lager genoteerde Slavia Praag en de fans verwachten een ruime thuisoverwinning. Als Barça wint is het zo goed als zeker van de kwalificatie.

Kan Barcelona uithalen tegen Slavia Praag? Zet in op ‘Barcelona staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.57.

Wed op Slavia Praag, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 15.00.

Slavia Praag speelde vorig seizoen Europa League-voetbal en deed het toen uitstekend. Het team raakte tot in de kwartfinales, waar het werd uitgeschakeld door de latere winnaar Chelsea. Dit seizoen mogen de Tsjechen het in de Champions League proberen.

Slavia Praag speelde op de eerste speeldag gelijk op het veld van Inter (1-1) maar verloor op de tweede speeldag thuis van Dortmund (0-2) en hierna thuis van Barça (1-2). Met 3 punten achterstand op Dortmund en Inter lijkt de derde plaats het hoogst haalbare te zijn.

Een puntje pakken op het veld van Barcelona zou een nieuwe stunt zijn voor Praag. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Slavia Praag of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 5.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Barcelona 5-1 Valladolid

Plzen 0-1 Slavia Praag

Laatste ontmoetingen:

Slavia Praag 1-2 Barcelona

Toon andere wedopties

X