Copenhague - Celtic
Antwerp - Charleroi (Jupiler Pro League)

Club Brugge – Leipzig: Club kan zich verzekeren van de derde plaats

[jsEntainMatchDetails match_id=”267099″]

Odds op: 16/11/2021

TV: VTM

De vijfde groepswedstrijd in Groep A van de Champions League. Club Brugge neemt het thuis op tegen Leipzig.

Wedden op Club Brugge – Leipzig. De noteringen zijn in het voordeel van de uitploeg.

Club wil de derde plaats vasthouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Club Brugge verloor in de Champions League twee keer op een rij van de favoriet voor de groepswinst: Manchester City. Thuis werd er met 1-5 verloren en in Manchester met 4-1. Na de knappe 4 op 6 staan de Bruggelingen nu opnieuw met de beide benen op de grond.

Manchester City heeft nu 9 punten, PSG 8 punten, Club Brugge 4 punten en Leipzig 1 puntje. De troepen van Philippe Clement willen de derde plaats vasthouden en moeten daarom minstens gelijkspelen op eigen veld tegen Leipzig. Clement kennende zal er echter vol voor de 3 punten worden gestreden en niet worden gekozen om te verdedigen.

In alle wedstrijden van Club Brugge in de Champions League kwamen beide teams tot scoren. Hetzelfde geldt voor 5 van de laatste 6 competitiewedstrijden van Noa Lang en co. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.62 keer je inzet terug.

Leipzig is favoriet in Jan Breydel

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.98.

Leipzig staat momenteel op de laatste plaats in de groep met slechts 1 puntje uit 4 wedstrijden. De Duitsers deden wel een geweldige zaak door de gelijkmaker te scoren in het slot van de wedstrijd thuis tegen PSG. Door dit gelijkspel kunnen de troepen van Jesse Marsch de derde plaats nog pakken als er wordt gewonnen op het veld van Club Brugge.

In de Bundesliga loopt het alvast op wieltjes voor Dominik Szoboszlai en zijn ploeggenoten. Het team begon met een 3 op 12 aan het nieuwe seizoen maar is ondertussen al 7 wedstrijden op rij ongeslagen. Op de vorige speeldag won het team met 2-1 van rechtstreekse concurrent Borussia Dortmund.

Kan Leipzig zijn favorietenrol waarmaken en de 3 punten pakken in Brugge? Zet in op ‘Leipzig wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”267099″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”267099″]

Toon andere wedopties

X