Bournemouth - Manchester City (Premier League)
San Marino - België (Euro Cup Qualification)

San Marino – België: een ruime thuisoverwinning voor de Rode Duivels?

Odds op: 08/10/2019

Stadion: Koning Boudewijnstadion

Datum en uur: 10/10/2019 – 19:45

TV: VTM

San Marino gaat op bezoek bij België in de zevende wedstrijd met het oog op de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap 2020. België staat aan de leiding met 18 punten en San Marino staat op de laatste plaats met 0 punten.

Wed op België – San Marino. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van België.

Zet in op de favoriet, België

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.01.

België begon met een perfect rapport aan de kwalificatiecampagne en heeft nog steeds het maximum van de punten, 18 op 18. Niemand twijfelt eraan dat de Belgen makkelijk groepswinnaar worden in Groep I.

In de heenwedstrijd in San Marino beleefden de Belgen een moeilijke wedstrijd. De Rode Duivels konden pas in de 43ste minuut via Bashuayi op voorsprong komen. Uitendelijk werd wel nog met 0-4 gewonnen. De Rode Duivels willen thuis tegen de microstaat opnieuw een puike prestatie neerzetten.

De vraag is niet of de Rode Duivels gaan winnen thuis tegen San Marino, maar met hoeveel doelpunten verschil. Zet in op ‘België wint en meer dan 5,5 doelpunten in de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.25.

Wed op San Marino, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 51.00.

Met zijn 33.000 inwoners kon San Marino zich nog nooit plaatsen voor een groot toernooi. Het land neemt nochtans al sinds 1960 deel aan de kwalificatierondes voor het EK. San Marino kon zelfs nog maar één keer een wedstrijd winnen. In 2004 won het land met 1-0 van Liechtenstein in een vriendschappelijke wedstrijd.

De kans dat San Marino iets kan rapen in het Koning Boudewijnstadion is heel klein. Als het team minder dan 5 doelpunten kan incasseren tegen de nummer 1 van de wereld zullen de spelers al gelukkig zijn.

Zet in op ‘minder dan 4,5 doelpunten’ en win 5.75 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Schotland 0-4 België

San Marino 0-4 Cyprus

Laatste ontmoetingen:

San Marino 0-4 België

België 8-0 San Marino

San Marino 1-2 België

Toon andere wedopties

X