Arsenal - Stade Rennais (EL)
Manchester City-Wolverhampton (Premier League)

Braga – Wolverhampton: de strijd om groepswinst in Groep K

Odds op: 26/11/2019

Stadion: Estádio Municipal de Braga

Datum en uur: 28/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep I in de Europa League. Braga neemt het thuis op tegen Wolverhampton.

Wed op Braga – Wolverhampton. De noteringen zijn in het voordeel van Braga.

Wed op Braga, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Braga werd vorig seizoen vierde in de Liga NOS en mag zo opnieuw Europees voetbal spelen dit seizoen. Vorig jaar raakten Os Arcebispos niet verder dan de derde voorronde van de Europa League.

Dit jaar doen de Portugezen veel beter. Het team staat aan de leiding in Groep K en is 2 wedstrijden voor het einde al geplaatst voor de volgende ronde. Als Braga de 3 punten kan thuishouden tegen Wolverhampton is het daarnaast ook zeker van groepswinst.

De heenwedstrijd eindigde op 0-1 in het voordeel van Braga. Zet daarom in op ‘Braga wint en de Wolves scoren niet’. Deze odd staat op 3.90.

Zet in op Wolverhampton, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

Wolverhampton werd vorig seizoen zevende in de Premier League en mag zo Europees voetbal spelen dit seizoen. Het is de eerste keer sinds de jaren ’80 dat de Wolves erbij zijn op het Europees toneel.

Ook de Wolven zijn goed op weg om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De Engelsen staan op de tweede plaats met 9 punten, 4 meer dan Bratislava en 9 meer dan Besiktas. Als de Wolves een puntje kunnen pakken in Portugal zijn ze zo goed als zeker dat ze Europees overwinteren.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Wolverhampton of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.53.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Braga 1-0 Gil Vicente

Bournemouth 1-2 Wolves

Laatste ontmoetingen:

Wolves 0-1 Braga

Toon andere wedopties

X