Senegal – Tunesië: gaat favoriet Senegal naar de finale van de Africa Cup?

Odds op: 12/07/2019

Stadion: 30 Juni Stadion

Datum en uur: 14/07/2019 – 18:00

De halve finales van de Africa Cup of Nations 2019. Senegal neemt het op tegen Tunesië. Senegal schakelde Benin uit met 1-0 en Tunesië was te sterk voor Madagaskar (0-3).

Wed op Senegal – Tunesië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Senegal.

Wed op Senegal, de favoriet

De odd voor een overwinning van Senegal staat op 2.15.

Senegal is een uitstekend toernooi aan het spelen. Het team verloor nog maar één wedstrijd, tegen Algerije (0-1). In de kwartfinale zag Sadio Mané van Liverpool twee goals afgekeurd door de VAR, maar Verdon kon Senegal in de 69ste minuut alsnog de overwinning schenken. Er werd niet meer gescoord en 1-0 werd de eindstand.

Aangezien favorieten Egypte, Marokko en titelverdediger Kameroen uitgeschakeld zijn is Senegal de grote favoriet om de Africa Cup of Nations te winnen. Als het Tunesië in de halve finales kan uitschakelen, neemt Senegal het in de finale op tegen Algerije of Nigeria.

Zet in op een ‘gelijkspel aan de rust en een overwinning voor Senegal’. Deze odd staat op 5.00.

Zet in op de outsider, Tunesië

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.75.

Tunesië nam het in de kwartfinales op tegen toernooirevelatie Madagaskar. De Tunesiërs klopten debutant Madagaskar al bij al gemakkelijk met 0-3. Aan de rust stond het nog 0-0 maar Sassi, Msakni en Sliti maakten er in de tweede helft alsnog een doelpuntenfestijn van.

Les Aigles de Carthage zijn één van de outsiders voor eindwinst op deze editie van de Africa Cup en hopen Senegal te kunnen verrassen om de finale te bereiken. De laatste keer dat de Tunesiërs de finale haalden dateert van 2004. Dit was ook de laatste keer dat het land de Africa Cup kon winnen.

Zet in op ‘Tunesië wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 8.50.