Manchester City - Sjachtar Donetsk: een makkelijke overwinning voor de Citizens?
Manchester City - Sjachtar Donetsk: een makkelijke overwinning voor de Citizens?

Manchester City – Sjachtar Donetsk: een makkelijke overwinning voor de Citizens?

Odds op: 21/11/2019

Stadion: City of Manchester Stadium

Datum en uur: 26/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De eerste speeldag in Groep H in de Champions League. Manchester City neemt het thuis op tegen Sjachtar Donetsk.

Wed op Manchester City – Sjachtar Donetsk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Zet in op Man City, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.17.

Manchester City speelde één van zijn beste seizoenen ooit in 2018/19. City is namelijk het eerste team dat de Engelse treble (de landstitel, de FA Cup en de League Cup) kon pakken. Alleen de Champions League ontbreekt nog in de prijzenkast van de Citizens. Vorig seizoen werden Kompany en ploegmaats door finalist Tottenham uitgeschakeld in de kwartfinales.

Man City won nog nooit de beker met de grote oren en Josep Guardiola wil hier graag ook eens met een Engels team in slagen. Als Rode Duivel De Bruyne het hele seizoen fit kan blijven is City één van de favorieten voor eindwinst. De Citizens pakten 10 op 12 en zijn zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde.

Kan Man City ook thuis winnen van de Oekraïners? Zet in op ‘Man City staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.62.

Wed op Sjachtar Donetsk, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.50.

Sjachtar Donetsk werd vorig seizoen voor de derde keer op rij kampioen van Oekraïne. Het team mag zo opnieuw Champions League-voetbal spelen. Vorig jaar raakte Donetsk niet verder dan de groepsfase. Het jaar daarvoor werd het in de 1/16de finales uitgeschakeld door Roma.

Man City is de uitgesproken favoriet om de groep te winnen en Sjachtar, Atalanta en Dinamo Zagreb zullen moeten strijden voor plaats twee en drie. Sjachtar staat voorlopig samen met Dinamo Zagreb op een gedeelde tweede plaats met elk 5 punten. Atalanta is allerlaatste met slechts 1 puntje.

Kunnen de Oekraïners iets pakken in Manchester? Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Sjachtar of een gelijkspel’. Deze odd staat op 4.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Liverpool 3-1 Man City

Sjachtar 1-0 Dynamo Kiev

Laatste ontmoetingen:

Sjachtar 0-3 Man City

Man City 6-0 Sjachtar

Sjachtar 0-3 Man City

Sjachtar 2-1 Man City

Toon andere wedopties

X