Formule 1 veiligheid
Formule 1 veiligheid

Lokomotiv Moskou – Bayer Leverkusen: de Duitsers zijn lichtjes favoriet in Rusland

Odds op: 21/11/2019

Stadion: Lokomotiv Stadium

Datum en uur: 26/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep D in de Champions League. Lokomotiv Moskou neemt het thuis op tegen Bayer Leverkusen.

Wed op Lokomotiv Moskou – Bayer Leverkusen. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Leverkusen.

Zet in op Lokomotiv Moskou, de outsider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.40.

Lokomotiv Moskou werd vorig seizoen vice-kampioen van Rusland en mag zo Champions League-voetbal spelen dit seizoen. Ook vorig jaar speelde Lokomotiv in de Champions League. Het team werd toen allerlaatste in een groep met Porto, Schalke 04 en Galatasaray.

Lokomotiv zit met Atlético Madrid, Leverkusen en Juventus in een heel moeilijke groep. De derde plaats lijkt daarom het hoogst haalbare te worden voor de Russen. Moskou heeft momenteel 3 punten en deelt zo de derde plaats met Leverkusen.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Lokomotiv Moskou of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.72.

Wed op Leverkusen, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.05.

Leverkusen werd vorig seizoen vierde in de Bundesliga en mag zo opnieuw Champions League-voetbal spelen. Het team pakte uiteindelijk 58 punten in de competitie. Dit seizoen staat Leverkusen maar op een voorlopige achtste plaats.

Vorig seizoen speelden de Duitsers slechts Europa League-voetbal. Ze werden eerste in een groep met Zürich, AEK Larnaca en Razgrad. In de 1/32ste finales werd Die Werkself uitgeschakeld door het Russische Krasnodar.

De Duitsers konden op deze editie van de Champions League nog maar 1 keer winnen, thuis tegen Atlético Madrid (2-1). De heenwedstrijd tegen Lokomotiv werd thuis met 1-2 verloren van de Russen.

Kan Leverkusen in Rusland winnen en de derde plaats afsnoepen? Zet in op ‘Leverkusen wint en beide teams scoren’ en win 3.80 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Ufa 2-0 Lokomotiv

Wolfsburg 0-2 Leverkusen

Laatste ontmoetingen:

Leverkusen 1-2 Lokomotiv

Leverkusen 3-1 Lokomotiv

Toon andere wedopties

X