Valencia - Chelsea: alles is nog mogelijk in Groep H
Valencia - Chelsea: alles is nog mogelijk in Groep H

Valencia – Chelsea: alles is nog mogelijk in Groep H

Odds op: 22/11/2019

Stadion: Mestalla

Datum en uur: 27/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep H in de Champions League. Valencia neemt het thuis op tegen Chelsea.

Wed op Valencia – Chelsea. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Chelsea.

Kies voor een verrassing van Valencia

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 2.85.

Valencia werd vorig seizoen 4de in La Liga. De Valencianen spelen zo Champions League-voetbal dit seizoen. Het team uit het oosten van Spanje raakte vorig jaar niet verder dan de groepsfase. In de Europa League werd het team door Arsenal uitgeschakeld in de halve finales.

De laatste keer dat de Valencianen erin slaagden om de groepsfase te overleven dateert ondertussen van 2012/13. Op deze editie van het Kampioenenbal is het heel spannend in Groep H. Ajax, Chelsea en Valencia hebben alle drie 7 punten en zijn nog steeds in de running om zich te kwalificeren.

Als Valencia de 3 punten thuis kan houden zet het een grote stap richting de kwalificatie. Zet in op ‘Valencia wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.50.

Wed op Chelsea, de favoriet

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 2.30.

Vorig seizoen werd Chelsea derde in de stand. Het ex-team van Eden Hazard telde 72 punten op het einde van het seizoen, eentje meer dan Tottenham en twee meer dan Arsenal. Hierdoor kregen ze een ticket voor de poulefase van de Champions League. Vorig seizoen moesten de Blues genoegen nemen met Europa League-voetbal. Ze mochten de beker wel in de lucht steken.

Chelsea is het aan zijn status verplicht om zich in een groep met Ajax, Valencia en Lille te kwalificeren. De Londenaars willen daarom de volle buit pakken in Valencia. De heenwedstrijd in Londen werd door Valencia gewonnen (0-1).

Kunnen de Blues wraak nemen voor deze thuisnederlaag? Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Chelsea’. Deze odd staat op 6.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Valencia 2-0 Granada

Chelsea 2-0 Crystal Palace

Laatste ontmoetingen:

Chelsea 0-1 Valencia

Chelsea 3-0 Valencia

Valencia 1-1 Chelsea

Chelsea 0-0 Valencia

Toon andere wedopties

X