Gareth Bale
Gareth Bale

Juventus – Atlético Madrid: de Italianen zijn favoriet in eigen huis

Odds op: 21/11/2019

Stadion: Allianz Stadium

Datum en uur: 26/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep D in de Champions League. Juventus neemt het thuis op tegen Atlético Madrid.

De noteringen van Juventus – Atlético Madrid zijn in het voordeel van Juve.

Zet in op Juventus, de favoriet

De odd voor een overwinning van Juventus staat op 2.00.

Juventus speelde een uitstekend seizoen in 2018/19. Het team pakte maar liefst 90 punten en werd opnieuw kampioen van Italië, met 11 punten meer dan de eerste achtervolger, Napoli. In de Champions League werden de Italianen in de kwartfinales verrassend uitgeschakeld door Ajax Amsterdam.

Juventus won de Champions League voor de laatste keer in 1996 en zwart-wit wil hier met Cristiano Ronaldo na 23 jaar nog een keer in slagen. In 2017 verloor Juventus de finale van Real Madrid, toen nog met de Portugees in het winnend kamp.

Juve pakte dit seizoen 10 op 12 in Groep D en is al zeker van de volgende ronde.

Kan Juventus thuis uithalen tegen Atlético? Zet in op ‘Juventus staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 3.30.

Wed op Atletico Madrid

De odd voor een overwinning van Atletico staat op 3.90.

Atlético Madrid deed het vorig seizoen uitstekend. Het team werd vice-kampioen in de Primera Division achter Barcelona en vóór eeuwige rivaal Real Madrid. In de Champions League werden de Spanjaarden in de 1/16de finales uitgeschakeld door… Juventus.

Atlético pakte 7 op 12 op deze editie van het Kampioenenbal maar is nog niet zeker van de volgende ronde. Een puntje pakken in Turijn zou op het einde van de rit het verschil kunnen maken. De heenwedstrijd in Madrid eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Kan Madrid iets pakken op het veld van Juventus? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Madrid of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Juventus 1-0 Milan

Atlético 3-1 Espanyol

Laatste ontmoetingen:

Atlético 2-2 Juventus

Atlético 2-1 Juventus

Juventus 3-0 Atlético

Atlético 2-0 Juventus

Toon andere wedopties

X