Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)
Valencia - Sporting Gijon (Copa del Rey)

Slavia Praag – Sevilla: kan recordhouder Sevilla zich alsnog kwalificeren?

Odds op: 09/03/2019

Stadion: EDEN ARÉNA

Datum en uur: 14/03/2019 – 21:00

TV: Proximus TV

De noteringen van Slavia Praag-Sevilla zijn lichtjes ten voordele van Sevilla.

Wed op Slavia Praag, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Slavia Praag is in goede doen en won in de laatste 9 competitiewedstrijden maar liefst 8 keer. Het verloor alleen tegen Viktoria Plzeň (2-0). In de Tsjechische eerste klasse staat Praag alleen aan de leiding. Het heeft 3 punten meer dan achtervolger Plzeň.

In de Europa League schakelde het in de vorige ronde nog Genk uit nadat het na een gelijkspel met 1-4 op Belgische bodem ging winnen. In de heenronde van de 1/16e finales speelde het gelijk op het veld van Sevilla (2-2).

Kan Praag stunten en favoriet Sevilla met lege handen naar huis sturen? Zet in op ‘Slavia Praag leidt aan de rust en wint de wedstrijd’ en win 5.25 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Sevilla

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.15.

Sevilla is volledig uit vorm. Het pakte slechts één schamel puntje in de laatste vijf competitiewedstrijden in La Liga. Begin december vorig jaar stonden Los Hispalenses nog aan de leiding in La Liga. Ondertussen moeten ze genoegen nemen met de 6e plaats.

Sevilla telt het grootste aantal eindoverwinningen in de Europa League. Het mocht maar liefst vijf keer de beker omhoog steken. De club uit Zuid-Spanje is het eigenlijk aan zijn status verplicht om een team als Sparta Praag zonder mededogen uit te schakelen.

Kan Sevilla in Praag alsnog zijn hachje redden? Zet in op ‘Sevilla wint de wedstrijd en Sparta Praag scoort niet’ en win 3.90 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Behemians 1905 0-3 Slavia Praag

Huesca 2-1 Sevilla

Laatste ontmoetingen:

Sevilla 2-2 Slavia Praag

Toon andere wedopties

X