Dijon - PSG: een gemakkelijke opdracht voor de Parijzenaars?
Dijon-Paris Saint-Germain (Ligue 1)

Dijon – PSG: een gemakkelijke opdracht voor de Parijzenaars?

Odds op: 08/03/2019

Stadion: Stade Gaston Gérard

Datum en uur: 12/03/2019

TV: Proximus TV / Telenet

De noteringen van Dijon-PSG zijn duidelijk ten voordele van PSG.

Wed op Dijon, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 11.50.

Dijon speelt nog maar drie seizoenen in de Ligue 1 en lijkt volgend jaar terug naar de tweede divisie te gaan degraderen. Dijon staat namelijk op de voorlaatste plaats en heeft 5 punten minder dan Caen, dat wel op een veilige plaats staat.

Dijon heeft echter een match minder gespeeld dan zijn rechtstreekse concurrenten, maar moet het dit weekend wel opnemen tegen de autoritaire leider, Paris Saint-Germain. PSG kreeg een grote teleurstelling te verwerken door een pijnlijk thuisverlies in de Champions League tegen Man United, waardoor het team uit de hoofdstad uitgeschakeld is.

Kan Dijon profiteren van de onrust en een puntje meepakken op eigen veld tegen Les Parisiens? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Dijon of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 4.40.

Zet in op de grote favoriet, PSG

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.19.

PSG droomt er al jaren van om de Champions League te winnen. Na een 0-2 overwinning op het veld van Manchester United leek de kwalificatie voor de volgende ronde binnen te zijn. Op eigen veld werd echter in de slotminuten verloren van Man U, met onder meer twee doelpunten van Rode Duivel Romelu Lukaku.

In de competitie is de titel wel zo goed als binnen. De vraag is hoe het team op het veld van Dijon aan de aftrap zal verschijnen: ontgoocheld door de uitschakeling, of zal het team van Rode Duivel Meunier de rug rechten met een ruime overwinning tegen het kleine Dijon?

De laatste twee ontmoetingen werden gewonnen door PSG. Het werd toen 3-0 en 8-0. Zet daarom in op ‘PSG wint de wedstrijd en Dijon scoort niet’ en win 1.95 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Lille 1-0 Dijon

Caen 1-2 PSG

Laatste ontmoetingen:

PSG 3-0 Dijon

PSG 8-0 Dijon

Dijon 1-2 PSG

Dijon 1-3 PSG

Toon andere wedopties

X