Cercle Brugge - KV Mechelen (Jupiler Pro League)
Charleroi - Zulte-Waregem (JPL)

Sporting Lissabon – Manchester City: een makkelijke overwinning voor City?

[jsEntainMatchDetails match_id=”274086″]

Odds op: 11/02/2021

De 1/8e finales van de Champions League. Sporting Lissabon neemt het thuis op tegen Manchester City. Wedden op Sporting Lissabon – Manchester City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Sporting schakelde Dortmund uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 10.50.

Sporting Lissabon werd vorig jaar kampioen van Portugal en mocht daarom meteen in de groepsfase van de Champions League aantreden. In een groep met Ajax, Dortmund en Besiktas slaagden de Portugezen erin om de tweede plaats te pakken. De Leões verloren op het veld van Dortmund met 1-0 maar wonnen thuis met 3-1 en konden zich zo plaatsen voor de knock-outfase.

Vorig seizoen raakte Sporting niet verder dan de voorrondes van de Europa League, het team werd toen in de play-offs uitgeschakeld door LASK. In de Portugese eerste klasse staan de troepen van Rúben Amorim momenteel op de tweede plaats, met 6 punten minder dan Porto.

Sporting is de underdog thuis tegen Man City. Zet in op ‘Sporting of X’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Manchester City moet zich plaatsen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.30.

Man City pakte de groepswinst in een groep met Paris Saint-Germain, Leipzig en Club Brugge. De Engelsen wonnen vier keer en verloren twee keer en pakten zo 12 op 18. Op de laatste speeldag van de groepsfase werd er met 2-1 verloren op het veld van Leipzig. Het team scoorde 18 doelpunten maar kreeg er echter ook 10 binnen.

Vorig seizoen speelde Man City de finale van de Champions League in een Engels onderonsje met Chelsea. Chelsea won uiteindelijk met 1-0 na een doelpunt van Kai Havertz. The Citizens wonnen de Champions League nog nooit en willen hier dit seizoen in slagen.

Kan Man City makkelijk winnen van klein broertje Sporting? Zet in op ‘Man City / Man City’ en win 1.88 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”274086″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”274086″]

Toon andere wedopties

X