Charleroi – Seraing: de Carolo’s zijn al 3 wedstrijden ongeslagen

[jsEntainMatchDetails match_id=”264834″]

Odds op: 29/01/2022

TV: Proximus TV / Telenet

De 26e speeldag van de Jupiler Pro League. Charleroi neemt het thuis op tegen Seraing.

Wedden op Charleroi – Seraing. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Charleroi wil Play-Off I spelen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.66.

Charleroi won op vrijdag met 0-1 op het veld van Sint-Truiden. Anass Zaroury maakte al na 7 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. De verdediging van STVV stond te klungelen en de jeugdinternational strafte dit meteen af. In de wedstrijd hadden de Zebra’s 48% balbezit, 18 doelpogingen waarvan 3 op het doel. Charleroi blijft zo een sterke uitreputatie hebben, na 7 overwinningen op 13 uitwedstrijden.

De troepen van Edward Still komen nu op 2 punten van Anderlecht te staan, dat het zelf op zaterdag opneemt tegen Union Saint-Gilles. Charleroi wil Play-Off I-voetbal spelen en blijft zo het vuur aan de schenen leggen van Anderlecht en Antwerp.

Een tweede overwinning op rij voor Charleroi? Zet in op ‘Charleroi wint en Seraing scoort niet’. Deze odd staat op 3.00.

Seraing won de degradatietopper tegen Beerschot

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.75.

Seraing won op de vorige speeldag met 2-1 thuis van Beerschot en doet zo een goede zaak in de strijd tegen de degradatie. De Georgiër Georges Mikautadze was de gevaarlijkste man bij de Luikenaars, hij zette een penalty om in de eerste helft en lag ook aan de basis van het overwinningsdoelpunt in de tweede helft.

Voor de troepen van Jordi Condom was het de eerste overwinning na 7 nederlagen op rij. Het stamnummer 167 blijft op de voorlaatste plaats staan maar heeft nu wel al 10 punten meer dan de hekkensluiter.

Als Seraing de volle buit kan pakken in het Stade du Pays de Charleroi, dan springt het mogelijk over Zulte-Waregem naar de 16e plaats. Het team zou echter al blij zijn met een puntje tegen de nummer 5 in het klassement. Zet in op ‘X of Seraing’ en win 2.20 keer je inzet terug.