FC Barcelone - SD Eibar
Bayern Munich - SC Paderborn

Barcelona – Atlético Madrid: de strijd om de vierde plaats in La Liga

[jsEntainMatchDetails match_id=”259299″]

Odds op: 27/09/2021

TV: Eleven Sports / Play Sports / Proximus

De 23e speeldag in La Liga. Barcelona neemt het thuis op tegen Atlético Madrid.

Wedden op Barcelona – Atlético Madrid. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Barcelona.

Barcelona won met 0-1 van Alavés

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.37.

Barcelona won met 0-1 van Alavés en is zo al vijf wedstrijden op rij ongeslagen in La Liga. Frenkie de Jong zorgde pas in minuut 87 voor de verlossing voor Barça. Door deze overwinning en het gelijkspel van Real Sociedad, springt het team naar een de vijfde plaats in het klassement. Barcelona heeft wel nog steeds 15 punten minder dan eeuwige rivaal Real Madrid. De wedstrijd daarvoor thuis tegen Rayo Vallecano werd uitgesteld en Barça heeft zo net als Atlético nog een wedstrijd tegoed.

Barcelona wil minstens de vierde plaats pakken, om zo opnieuw Champions League-voetbal te kunnen spelen volgend seizoen, en het team doet er daarom goed aan de 3 punten thuis te houden tegen rechtstreeks concurrent Atlético. Als Barça kan winnen springt het over Atlético naar de vierde plaats.

Zet in op ‘Barcelona / Barcelona’ en win 3.80 keer je inzet terug.

Atlético wil minstens gelijkspelen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.87.

Atlético won op de vorige speeldag met 3-2 thuis tegen Valencia. De Madrilenen leken de wedstrijd te gaan verliezen maar na twee late doelpunten van Angel Correa (’90) en Mario Hermoso (’90+3) konden Los Colchoneros alsnog de 3 punten thuishouden. Door deze overwinning springen de troepen van Diego Simeone de top-4 binnen. Rode Duivel Yannick Carrasco en zijn ploeggenoten verloren daarvoor twee keer op rij, 1-2 thuis tegen Athletic in de Supercopa en 2-0 thuis tegen Real Sociedad in de Copa del Rey.

Atlético Madrid wil zijn vierde plaats behouden en wil daarom minstens gelijkspelen op het veld van Barcelona. Zet in op ‘X of Atlético Madrid’ en win 1.57 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”259299″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”259299″]

Toon andere wedopties

X