Sporting Lissabon-Braga (Liga NOS)
Sporting Lissabon-Braga (Liga NOS)

Sporting Lissabon – Braga: een duel tussen twee Portugese subtoppers

Odds op: 14/08/2019

Stadion: Jose Alvalade

Datum en uur: 18/08/2019 – 22:00

TV: Proximus TV

De 2de speeldag in de Liga Nos. Sporting neemt het thuis op tegen Braga. Sporting Lissabon speelde op de 1ste speeldag gelijk op het veld van Maritimo en Braga won thuis van Moreirense.

De noteringen van Sporting Lissabon – Braga zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Wed op Sporting Lissabon, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

Sporting speelde een degelijk seizoen in 2018/19. Het team behaalde 74 punten, goed voor de 3de plaats. Benfica speelde kampioen met 87 punten en Porto pakte de 2de plaats met 85 punten.

Benfica en Porto zijn meestal ongrijpbaar voor Sporting maar de club probeert elk seizoen het vuur aan de schenen te leggen van de twee teams. Groen-Wit heeft zich deze zomer daarom onder meer versterkt met rechtsachter Valentin Rosier en spits Luciano Vietto.

Kan Sporting het nieuwe seizoen aanvatten met een overwinning? Zet geld in op de weddenschap ‘Sporting Lissabon wint en beide teams scoren’. Als deze weddenschap correct blijkt te zijn win je 4.20 keer jouw inzet terug.

Kies voor een overwinning van Braga

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.75.

Ook Braga speelde een goed seizoen in 2018/19. Sporting Clube de Braga behaalde 67 punten, goed voor de 4de plaats en Europa League-voetbal dit seizoen.

De laatste keer dat Os Arcebispos beter konden doen dan de 4de plaats dateert ondertussen van 2011/12, toen het team 3de werd in de Liga Nos. De club uit de studentenstad wil graag nog eens in de top-3 eindigen en versterkte zich daarom met Galeno en André Horta. De vraag is echter of deze aanwinsten ook een kwaliteitsinjectie zullen betekenen.

Kan Braga iets pakken op het veld van Sporting? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Braga of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.80.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Moritimo 1-1 Valencia

Braga 3-1 Moreirense

Laatste ontmoetingen:

Sporting 3-0 Braga

Braga 3-4 Sporting

Braga 1-0 Sporting

Braga 1-0 Sporting

Toon andere wedopties

X