Valencia - Sporting Gijon (Copa del Rey)
Valencia - Sporting Gijon (Copa del Rey)

Union – Leipzig: wint Leipzig makkelijk van promovendus Union Berlijn?

Odds op: 14/08/2019

Stadion: Alte Försterei

Datum en uur: 18/08/2019 – 18:00

TV: Telenet

De 1ste speeldag in de Bundesliga. Union Berlijn neemt het thuis op tegen RB Leipzig. Union werd vorig seizoen 3de in de 2de klasse en Leizpig 3de in de Bundesliga.

Wed op Union Berlijn – RB Leipzig. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Leipzig.

Wed op Union, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 4.33.

Union Berlijn speelde een schitterend seizoen in 2018/19. Het team eindigde 3de in de Duitse tweede klasse en mag daarom voor de eerste keer ooit in de Bundesliga spelen. De club werd in 1961 opgericht als Berlijnse ploeg in Oost-Berlijn. Sinds 1990, na de hereniging van Duitsland, komt de club in de nationale reeksen uit.

Als nieuwkomer wordt verwacht dat de club zal moeten vechten tegen de degradatie, daarom werd deze zomer een extra centrale verdediger (Friedrich) en aanvaller (Ujah) binnengehaald.

Kan Union iets pakken thuis tegen favoriet Leipzig? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Union of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.05.

Zet in op de favoriet, Leipzig

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.75.

Ook Leipzig deed het uitstekend in 2018/19. Het team eindigde op een knappe 3de plaats en mag daarom Champions League-voetbal spelen. In 2017/18 eindigde de club nog op de 6de plaats, een stuk lager dan vorig seizoen.

Leipzig wil graag een rol van betekenis spelen in de Champions League en haalde daarom Lookman van Everton, Nkunku van PSG en Wolf van Salzburg binnen. RBL hoopt met deze versterkingen ook de strijd aan te gaan met Bayern en Dortmund voor de eerste 3 plaatsen in de competitie.

Kan Leipzig meteen met een overwinning aan het nieuwe seizoen beginnen? Zet in op ‘Leipzig wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Lichtenberg 47 1-4 Union

Osnabrück 2-3 Leipzig

Laatste ontmoetingen:

Leipzig 3-0 Union

Union 1-1 Leipzig

Leipzig 3-2 Union

Union 2-1 Leipzig

Toon andere wedopties

X