De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.
De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

Atlético Madrid – Getafe: de thuisploeg is favoriet

Odds op: 14/08/2019

Stadion: Wanda Metropolitano

Datum en uur: 18/08/2019 – 22:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 1ste speeldag in de Primera Division. Getafe gaat op bezoek bij Atlético. Atlético Madrid werd vorig seizoen vice-kampioen en Bilbao eindigde op een knappe 5de plaats.

Wed op Atlético Madrid – Getafe. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Atlético

Wed op Atlético Madrid, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.40.

Atlético Madrid deed het vorig seizoen uitstekend. Het team werd vice-kampioen in de Primera Division achter Barcelona en vóór eeuwige rivaal Real Madrid. Atlético is voorlopig ook de club die het meeste betaalde voor een speler: de club kocht João Félix van Benfica voor maar liefst 126 miljoen euro.

Félix toonde in de voorbereiding elke euro waard te zijn en als de aanvaller ook in officiële wedstrijden kan blijven overtuigen dan zal Griezmann vlug vergeten zijn bij Los Colchoneros. Atlético lijkt daarom dit seizoen opnieuw mee te gaan strijden voor de eerste 3 plaatsen.

Kan Atlético Madrid meteen met een overwinning aan het nieuwe seizoen beginnen? Zet in op ‘Atlético wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.00.

Kies voor een verrassing van Getafe

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 7.75.

Getafe deed het ontzettend goed in 2018/19. Het team pakte 59 punten, goed voor een 5de plaats en Europa League-voetbal. De Azulones deden nog nooit beter in de competitie. Als de troepen van José Bordalás een gelijkaardig seizoen kunnen draaien zullen de fans tevreden zijn.

De 32-jarige Enric Gallego werd binnengehaald als extra spits en voorlopig vertrokken nog geen sterkhouders bij Getafe. De analisten gaan er daarom van uit dat het team op het einde van dit seizoen opnieuw in de linkerkolom zal eindigen.

Kan Getafe meteen iets pakken in het Wanda Metropolitano? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Getafe of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.80.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Atlético 2-1 Juventus

Getafe 4-1 Atalanta

Laatste ontmoetingen:

Atlético 2-0 Getafe

Getafe 0-2 Atlético

Getafe 0-1 Atlético

Atlético 2-0 Getafe

Toon andere wedopties

X