Wolverhampton - Man United: pakt United meteen 6 op 6?
Wolverhampton - Man United: pakt United meteen 6 op 6?

Wolverhampton – Man United: pakt United meteen 6 op 6?

Odds op: 15/08/2019

Stadion: Molineux Stadium

Datum en uur: 19/0872019

TV: Telenet

De 2de speeldag in de Premier League. Wolverhampton neemt het op tegen Man United. De Wolves speelden op de 1ste speeldag 0-0 gelijk tegen Leicester en Man United won met 4-0 van Chelsea.

Wed op Wolverhampton – Man United. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man United.

Wed op Wolverhampton, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 3.30.

Wolverhampton speelde een uitstekend seizoen in 2018/18. Het team pakte de 7de plaats en speelt zo Europa League-voetbal dit seizoen. De Wolves spelen nog maar 2 seizoen terug in de Premier League en de 7de plaats is hun beste prestatie ooit.

Als Leander Dendoncker en zijn ploegmaats dit seizoen een gelijkaardig seizoen kunnen draaien, dan zullen de fans tevreden zijn. Alle sterkhouders bleven bij de club en daarnaast werden onder meer Raúl Jiménez (Benfica), Pedro Neto (Lazio) en Patrick Cutrone (AC Milan) binnengehaald.

Kan Wolverhampton iets pakken thuis tegen Man United? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Wolverhampton of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.62.

Zet in op Man United, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 2.30.

Manchester United is niet meer het topteam dat het enkele jaren geleden nog was. Ook vorig seizoen konden De Reds niet overtuigen met een teleurstellende 6de plaats en Europa League-voetbal als gevolg.

United is wel uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De troepen van Ole Gunnar Solskjær wonnen op de 1ste speeldag met 4-0 van Chelsea. Rashford, die dit seizoen als spits zal worden uigespeeld, maakte meteen 2 doelpunten.

Kan Man United ook op de 2de speeldag uithalen? Zet in op ‘Man United staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 3.70.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leicester City 0-0 Wolverhampton

Man United 4-0 Chelsea

Laatste ontmoetingen:

Wolverhampton 2-1 Man United

Wolverhampton 2-1 Man United

Man United 1-1 Wolverhampton

Wolverhampton 0-5 Man United

Toon andere wedopties

X