KV Kortrijk - Standard, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KV Kortrijk - Standard, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KV Kortrijk – Standard: beide ploegen zijn slecht aan het seizoen begonnen

Odds op: 22/08/2023

De 5e speeldag van de Jupiler Pro League. KV Kortrijk neemt het thuis op tegen Standard.

In de aanloop naar de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League staat een interessante confrontatie op het programma: Standard Luik neemt het op tegen KV Kortrijk. Beide teams staan voor de uitdaging om hun seizoensstart nieuw leven in te blazen en punten te sprokkelen.

Wedden op KV Kortrijk – Standard. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Standard.

Kortrijk is de enige ploeg met nul punten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.90.

KV Kortrijk bevindt zich in een lastige positie na een zwakke seizoensstart met 0 punten uit 4 wedstrijden. In de vorige speeldag leed Kortrijk een pijnlijke 1-3 nederlaag tegen KAS Eupen. Ondanks een late opleving met een aansluitingstreffer, slaagde Kortrijk er niet in om de wedstrijd volledig te kantelen. De ploeg staat onder druk om punten te behalen en uit de onderste regionen van de ranglijst te klimmen. Het gebrek aan consistentie en doeltreffendheid heeft de start van het seizoen bemoeilijkt, en trainer Edward Still zal moeten zorgen voor een oplossing om het tij te keren. Voor seizoen zagen veel analisten Kortrijk als de grootste degradatiekandidaat en voorlopig krijgen ze ook gelijk.

Kan Kortrijk zijn eerste puntje pakken? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Standard kon nog niet winnen dit seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Onder leiding van de nieuwe trainer Carl Hoefkens heeft Standard een moeizame start van het seizoen achter de rug. Het team heeft tot nu toe geen enkele overwinning weten te behalen en is vastberaden om deze negatieve reeks te doorbreken. In de vorige speeldag leed Standard een teleurstellende 0-1 nederlaag tegen Cercle Brugge. De ploeg kampt met een gebrek aan creativiteit en doeltreffendheid in de aanval, wat resulteerde in een dramatische reeks zonder overwinningen en slechts 1 punt na 4 wedstrijden. Trainer Hoefkens zal zijn tactische benadering moeten aanscherpen om het tij te keren en de fans weer hoop te geven.

Kan Standard zijn eerste driepunter pakken? Zet in op ‘Standard wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.80.

Wat te verwachten?

Beide teams gaan de vijfde speeldag in met het doel om hun seizoensstart nieuw leven in te blazen en hun fans te laten juichen. De druk is groot voor zowel Standard als Kortrijk, aangezien ze hun prestaties willen verbeteren en naar een hogere positie op de ranglijst willen klimmen. Het wordt een spannende strijd waarbij tactische keuzes, individuele prestaties en vastberadenheid een cruciale rol zullen spelen. De supporters zullen hoopvol uitkijken naar een betere vertoning van hun respectievelijke teams en hopen op een verandering van het momentum in deze belangrijke ontmoeting.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X