Trabzonspor - Sivasspor
Ostende - Courtrai

Zulte-Waregem – RFC Seraing: beide teams vechten tegen de degradatie

[jsEntainMatchDetails match_id=”264933″]
De 29e speeldag van de Jupiler Pro League. Zulte-Waregem neemt het thuis op tegen RFC Seraing.

Wedden op Zulte-Waregem – RFC Seraing. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Waregem kon al 7 wedstrijden niet winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.25.

Zulte-Waregem verloor op de vorige speeldag met 5-0 forfaitcijfers van streekgenoot KV Kortrijk. Voor Essevee is het de 7e wedstrijd op rij dat het niet kon winnen. De laatste overwinning dateert ondertussen van 26 december, toen het team met 0-1 won van Standard Luik.

Door deze teleurstellende reeks staat Zulte-Waregem nu op de 16e plaats. Het team heeft nu 26 punten, slechts 3 meer dan Seraing en 10 meer dan hekkensluiter Beerschot. Seraing heeft ook nog een wedstrijd tegoed.

Zulte-Waregem moet de 3 punten thuishouden als het niet op een degradatieplaats wil komen te staan. Zet in op ‘Zulte-Waregem / Zulte-Waregem’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Seraing staat op de voorlaatste plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Seraing verloor op de vorige speeldag met 0-1 thuis tegen Royal Antwerp. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar door een eigen goal van Guillaume Dietsch kon Antwerp alsnog de 3 punten mee naar huis nemen.

Seraing kon dit seizoen nog maar 7 competitieduels winnen en staat daarom op de voorlaatste plaats in het klassement. De voorlaatste moet na het reguliere seizoen een barragewedstrijd spelen tegen een tweedeklasser om het behoud te kunnen afdwingen.

De heenwedstrijd tussen beide teams op het veld van Seraing eindigde op 5-1 in het voordeel van Seraing. De grootste overwinning van het seizoen voor de Luikenaars. Kan Seraing deze prestatie herhalen? Zet in op ‘Seraing wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.00.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”264933″]
[jsEntainMatchHead2Head match_id=”264933″]

Toon andere wedopties

X