KRC Genk-Slavia Praag (EL)
Arsenal-Napoli (Europa League)

Tanzania – Algerije: een makkelijke overwinning voor de Algerijnen?

Odds op: 30/07/2019

Stadion: Al Salam Stadion

Datum en uur: 01/07/2019 – 21:00

De tweede groepswedstrijd in Groep C van de Africa Cup of Nations 2019. Tanzania neemt het op tegen Algerije. Tanzania is uitgeschakeld en staat op de allerlaatste plaats met 0 punten. Algerije staat aan de leiding na een knappe 6 op 6. Senegal en Kenia staan op een gedeelde 3de plaats met 3 punten.

Wed op Tanzania – Algerije. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Algerije.

Wed op Tanzania, het kleine broertje in de groep

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 10.00.

Tanzania verloor de beide groepswedstrijden, 2-0 tegen Senegal en 3-2 tegen Kenia. Tanzania kwam in de tweede groepswedstrijd twee keer op voorsprong, onder meer door een doelpunt van Genk-speler Mbwana Samatta, maar verloor uiteindelijk wel de wedstrijd na 3 tegendoelpunten.

De Tanzanianen hebben nog steeds 0 punten en het team wil daarom minstens een puntje pakken tegen Algerije. Dit zal echter geen makkelijke opdracht worden. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Oeganda of een gelijkspel. Deze odd staat op 3.20.

Zet in op de favoriet, Algerije

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.34.

Algerije won zijn eerste groepswedstrijd vrij gemakkelijk tegen Kenia. De 2-0 eindstand stond aan de rust al op het scorebord. De tweede wedstrijd tegen Senegal werd een stuk spannender. De match ging gelijk op, maar het was uiteindelijk Algerije die met het kleinste verschil de kansarme wedstrijd kon winnen.

De Algerijnen zijn na een knappe 6 op 6 al geplaatst voor de volgende ronde, maar Les Guerriers du Désert willen hun kwalificatie nog wat glans bijgeven door met een 9 op 9 groepswinnaar te worden in Groep C.

Zet in op ‘Algerije staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Kenia 3-2 Tanzania

Senegal 0-1 Algerije

Laatste ontmoetingen:

Algerije 4-1 Tanzania (Vriendschappelijk, 2018)

Algerije 7-0 Tanzania (Kwalificatie WK, 2015)

Tanzania 2-2 Algerije (Kwalificatie WK, 2015)

Toon andere wedopties

X