FC Malines-RSC Anderlecht (Jupiler Pro League)
Real Betis - Real Madrid (La Liga)

De transfer van Lionel Messi: tekent de Argentijn een nieuw contract bij Barça?

Odds op: 13/07/2021

Datum: 02/09/2021

Nu het Europees kampioenschap voorbij is kunnen we ons gaan focussen op het nieuwe seizoen. De transfermarkt blijft dit jaar tot begin september open en de vraag is welke sterspelers er nog van club veranderen deze zomer.

In onze speler special focussen we ons op 3 spelers die mogelijk naar een nieuwe club trekken tijdens deze transferperiode: Harry Kane, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi.

Weet jij naar welke club dit drietal trekt? Zet dan in op onze transfer specials pagina van bwin.

Een hereniging met Guardiola?

Het is geen geheim dat Messi en Guardiola veel respect hebben voor elkaar en Messi graag nog eens zou samenwerken met de Spaanse coach. Lionel Messi is ondertussen echter al 34 jaar en de tijd begint de dringen als er ooit nog eens een nieuwe samenwerking komt tussen de twee. Vorig seizoen stond Messi al dicht bij een transfer naar Man City maar de transfer ging uiteindelijk niet door.

De kans dat Messi naar Man City trekt staat op 3.50.

Of een hereniging met zijn maatje Neymar?

Zoals te zien was tijdens de finale van de Copa America, zijn Messi en Neymar nog steeds heel goede vrienden en hebben ze veel bewondering voor elkaar. Beide spelers hebben al aangegeven graag nog eens in hetzelfde team te spelen en aangezien Barcelona momenteel niet over de nodige middelen beschikt om Neymar terug te halen is PSG de enige optie. Nu de Argentijn gratis op te halen is, zal Paris Saint-Germain zeker en vast een poging ondernemen om hem naar Parijs te halen.

De kans dat Messi naar Man City trekt staat op 5.00.

Of naar de Amerikaanse MLS?

Een andere optie is dat Lionel Messi kiest om zijn carrière verder te zetten aan de andere kant van de oceaan. Aloewel we het ons niet kunnen voorstellen dat Messi nu al naar de MLS trekt, is dat op zijn leeftijd zeker niet uitgesloten. De Argentijnse voetballer speelt al sinds jonge leeftijd op topniveau en misschien is het daarom tijd om op een iets lager niveau te gaan spelen op 34-jarige leeftijd.

De kans dat Messi naar de MLS trekt staat op 9.00.

Toon andere wedopties

X