Leicester City - Aston Villa (Premier League)
Juventus - Brescia (Serie A)

De transfer van Harry Kane: gaat de Engelse nummer 9 naar Man City?

Odds op: 13/07/2021

Datum: 02/09/2021

Nu het Europees kampioenschap voorbij is kunnen we ons gaan focussen op het nieuwe seizoen. De transfermarkt blijft dit jaar tot begin september open en de vraag is welke sterspelers nog van club veranderen deze zomer.

In onze speler special focussen we ons op 3 spelers die mogelijk naar een nieuwe club trekken tijdens deze transferperiode: Harry Kane, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi.

Weet jij naar welke club dit drietal trekt? Zet dan in op onze transfer specials pagina van bwin.

Man City trekt hard aan de mouw van Kane

Kane is al meerdere jaren de spits van Tottenham maar wil graag naar een club trekken waar prijzen gewonnen kunnen worden. Tottenham Hotspur werd vorig seizoen slechts zevende in de Premier League en speelt dit seizoen in de nieuwe Conference League en dit ligt beneden de ambities van de Engelse international.

Man City is nog op zoek naar een vervanger voor Agüero en Guardiola ziet in Kane een echte topspits. Alhoewel Kane niet hetzelfde type spits is, is Kane een speler met tonnen ervaring die bij elk team een plaatsje heeft.

De kans dat Kane naar Man City trekt staat op 1.75.

Of toch Man United?

Of springt Man United in de dans en kaapt het Harry Kane weg voor de neus van zijn stadsgenoot? The Manchurians hebben al 85 miljoen op tafel gelegd voor Jadon Sancho en de vraag is daarom of er genoeg geld overblijft voor Kane, die naar schatting 120 miljoen euro moet gaan kosten.

De kans dat Kane naar Man United trekt staat op 4.00.

Of verlaat Kane de Premier League?

De kans bestaat ook dat Kane het niet over zijn hart kan krijgen om Tottenham te verlaten voor een rechtstreekse concurrent. Kiest Kane daarom om de Premier League te verlaten? Het is ook mogelijk dat Kane kiest voor PSG (10.00) of Real Madrid (14.00).

Toon andere wedopties

X