Union Saint-Gilles – KV Oostende: Union wil zijn voorsprong op Brugge behouden

[jsEntainMatchDetails match_id=”265008″]

Odds op: 14/03/2022

De 32e speeldag in de Jupiler Pro League. Union Saint-Gilles neemt het thuis op tegen KV Oostende.

Wedden op Union – Oostende. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Union behoudt 7 punten voorsprong

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.32.

Union won op speeldag 31 met 1-4 op het veld van Oud-Heverlee Leuven. OHL kwam na 11 minuten al op voorsprong maar de uitploeg maakte een kwartier later al de gelijkmaker. Deniz Undav scoorde uiteindelijk nog een hattrick en werd tot man van de match gekroond. Zeker na de rust waren de Brusselaars weergaloos en het team won uiteindelijk overtuigend.

Union wint voor de tweede keer op rij na het 0-0 gelijkspel thuis tegen KAS Eupen en behoudt zo 7 punten voorsprong op Club Brugge, dat zelf zijn wedstrijd won op het veld van KV Oostende (1-3). Union wil als leider de reguliere competitie afsluiten en wil daarom de 3 punten thuishouden tegen laagvlieger KVO.

Union won dit seizoen al 12 keer zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘Union wint en Oostende scoort niet’. Deze odd staat op 2.15.

KVO verloor twee keer op rij

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.75.

KV Oostende verloor op zaterdag met 1-3 thuis tegen de buren uit Club Brugge. Bijna alle doelpunten van Club Brugge kwamen er na individuele fouten van Oostende-spelers en KVO gaf zo de overwinning in cadeauverpakking aan Blauw-Zwart. KVO-doelman Kjell Scherpen zag er bij alle drie de doelpunten niet goed uit en gaf aan dat het één van zijn minste wedstrijden ooit was.

Voor de Kustboys is het de tweede nederlaag op rij na de verliesbeurt op het veld van Anderlecht (3-0). De troepen van Yves Vanderhaeghe blijven zo op de 14e plaats staan en lijken niets meer te winnen of te verliezen te hebben dit seizoen.

Kan KVO punten afsnoepen van Union? Zet in op ‘X of Oostende’ en win 3.30 keer je inzet terug.