F1 circuits
F1 circuits

Italië – Noord-Macedonië: Italië moet zich plaatsen voor de finale

Odds: 17/03/2022

Route C van de halve finales van de kwalificatie voor het WK Voetbal. Italië neemt het thuis op tegen Noord-Macedonië.

Na het afwerken van de kwalificatiefase worden de twaalf teams die zijn doorgegaan naar de play-offs verdeeld over drie routes van vier teams. Italië plaatste zich als tweede in Groep C en Noord-Macedonië plaatste zich als tweede in Groep J. De halve finales worden slechts in één wedstrijd gespeeld.

Wedden op Italië – Noord-Macedonië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

De Italianen willen naar de finale

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.23.

Italië raakte op de laatste speeldag van de groepsfase niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Noord-Ierland. Door dit gelijkspel en de overwinning van Zwitserland tegen Bulgarije werden de Italianen teleurstellend tweede in Groep C. Italië won vorige zomer nog het Europees kampioenschap en het is daarom verrassend dat het team niet de groepswinst kon pakken.

Omdat Italië meer punten kon pakken dan Macedonië in de groepsfase mag het team de halve finale thuis afwerken. Italië is nog steeds ongeslagen in de kwalificaties onder Roberto Mancini, die de Azzurri ook hielp een perfect record te behalen in de EURO 2020-kwalificaties en vervolgens met de Gli Azzurri het EK won.

Italië is het aan zijn status verplicht makkelijk te winnen van Noord-Macedonië. Zet daarom in op ‘Italië / Italië en win 1.71 keer je inzet terug.

Noord-Macedonië kon zich nog nooit plaatsen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 10.50.

Noord-Macedonië werd knap tweede in de groepsfase van de kwalificatie voor het WK. Parma-speler Goran Pandev en zijn ploeggenoten pakten 18 punten, 1 puntje meer dan Roemenië en 6 meer dan Armenië. Duitsland pakte groepswinst met 27 punten. De Lynxen konden zich nog nooit plaatsen voor een groot toernooi.

Na de 0-4 nederlaag thuis tegen Duitsland won het team twee keer op rij: 0-5 op het veld van Armenië en thuis 3-1 thuis tegen IJsland. Eerder tijdens de kwalificatieronde zorgden de Noord-Macedoniërs voor een grote verrassing door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Duitsland.

Kan Noord-Macedonië opnieuw voor een verrassing zorgen? Zet in op ‘Noord-Macedonië wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 18.50.

Overzicht van de uitslagen

Noord-Ierland 0-0 Italië

Noord-Macedonië 3-1 IJsland

Toon andere wedopties

X