Sevilla-Krasnodar (Europa League)
Sevilla-Krasnodar (Europa League)

Portugal – Turkije: de winnaar neemt het waarschijnlijk op tegen Italië

Odds: 17/03/2022

Route C van de halve finales van de kwalificatie voor het WK Voetbal. Portugal neemt het thuis op tegen Italië.

Na het afwerken van de kwalificatiefase worden de twaalf teams die zijn doorgegaan naar de play-offs verdeeld over drie routes van vier teams. Portugal plaatste zich als tweede in Groep A en Turkije plaatste zich als tweede in Groep G. De halve finales worden slechts in één wedstrijd gespeeld.

Wedden op Portugal – Turkije. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Portugal verloor thuis van Servië

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.37.

Portugal verloor op de laatste speeldag van de groepsfase van de kwalificatiefase met 1-2 thuis tegen Servië. Portugal had genoeg aan een gelijkspel maar voormalig Anderlecht-speler Aleksandar Mitrovic scoorde in minuut 90 alsnog het winnende doelpunt. Door deze nederlaag eindigden de Portugezen alsnog op de tweede plaats in Groep A.

A Seleção is het aan zijn status verplicht om zich te plaatsen voor het WK voetbal. Eerst moet het echter voorbij Turkije geraken, waarna waarschijnlijk Europees kampioen Italië volgt. Voor sterspeler Cristiano Ronaldo wordt het WK waarschijnlijk zijn laatste grote toernooi, mits het team zich kan plaatsen.

Gaat Portugal naar de finale? Zet in op ‘Portugal / Portugal’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Turkije werd tweede na Nederland

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.00.

Turkije werd tweede in een groep met Nederland, Noorwegen, Montenegro, Letland en Gibraltar. De Nederlanders pakten de groepswinst. Burak Yılmaz en zijn ploeggenoten wonnen hun laatste 3 kwalificatiewedstrijden allemaal: 1-2 tegen Letland, 6-0 tegen Gibraltar en 1-2 op het veld van Montenegro. Op de eerste wedstrijd van de kwalificatie won het team ook met 4-2 thuis tegen Nederland.

Turkije was er in de zomer van 2021 ook bij op het EK Voetbal. De Turken pakten toen nul punten in een groep met Zwitserland, Wales en Italië.

Turkije is de underdog en zal op de counter loeren hopend op een doelpunt van spits Burak Yılmaz. Zet in op ‘Turkije wint en Portugal scoort niet’. Deze odd staat op 11.50.

Overzicht van de uitslagen

Portugal 1-2 Servië

Noord-Macedonië 3-1 IJsland

Toon andere wedopties

X